Un brașovean, după ce a zburat cu Fly Lili: „Cu mult peste Wizz Air și Ryanair”

Last Updated on august 19, 2024 Un brașovean, după ce a zburat cu Fly Lili: „Cu mult peste Wizz Air și Ryanair” 1

Un brașovean care a zburat astăzi cu Fly Lili și-a scris impresiile pe pagina de Facebook a companiei amintite: „Un lucru pot spune – Cu mult peste Wizz Air și Ryanair! A fost totul perfect”.

Din păcate pentru mine, acest zbor a trebuit să îl fac cu piciorul drept în ghips și 2 cârje. Personalul Aeroportului Ghimbav și cel al companiei Fly Lili s-au comportat exemplar cu mine. Cu această ocazie, le mulțumesc. Am făcut check-in direct la aeroport și am primit un loc la geam, iar cele 2 locuri de lângă mine au fost lăsate intenționat goale, ca să-mi pot pune piciorul pe ele. Iar restul familiei a stat chiar în spatele meu”, a mai precizat brașoveanul, conform mytex.ro.

Ce a spus un brașovean care a zburat cu Fly Lili la München
Era să uit. Am primit o apă plată, o eugenie, un șervețel umed și unul uscat din partea companiei. Și în preț am avut inclus un bagaj de mână și un troller de 10 kg! Și scaunele avionului companiei Fly Lili se rabatau pe spate! Și orarul zborului a fost fără pic de întârziere! Recomand cu încredere”, a relatat, de asemenea, respectivul.

33 de decolări și tot atâtea aterizări la Aeroportul Brașov, săptămâna aceasta
Săptămâna aceasta este una destul de aglomerată pentru Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav, în comparație cu ce se întâmpla până pe 28 iunie, când compania românească Fly Lili a început, poticnit, activitatea la AIBG, conform Biz Brasov.

Vor fi 16 zboruri Fly Lili spre 6 destinații, 10 zboruri Wizz spre 3 destinații și 7 chartere spre Turcia și Creta.

Este posibil ca din septembrie, cele 3 zboruri Fly Lili spre Thessaloniki să fie suspendate, având în vedere că inițial s-a discutat că această destinație ar fi pregătită doar pentru sezonul estival, pentru turiștii din zona Brașov care doresc să ajungă în Grecia pentru concedii altfel decât cu autoturismul personal sau autocarul.

De asemenea, încă nu s-a decis momentul în care vor începe zborurile de la Brașov la Istanbul, o altă destinație anunțată de cei de la Fly Lili.

Este clar că inaugurarea rutelor din Brașov spre Bologna și Milano, anunțate de cei de la Fly Lili, va fi întârziată. Cele 2 destinații ar fi fost operate cu avionul care urmează să staționeze la aeroportul din Sibiu (erau zboruri cuplate, Sibiu-Brașov-Bologna, spre exemplu). Din cauză că avionul destinat Sibiului este, așa cum a fost și cel destinat Brașovului, reținut la Craiova pentru verificări necesare obținerii certificatului de operator aerian, toate zborurile Fly Lili de la aeroportul Sibiu sunt amânate până, cel mai devreme pe 14 octombrie.

Previous Story

Roberta, poliţista din Brașov, condusă pe ultimul drum în sunet de sirene. Zeci de maşini de poliţie au împânzit uliţa din satul natal

Next Story

Accident Brașov. Autoturism răsturnat, lângă Spitalul Mârzescu