Un bărbat împinge liniștit un frigider printre mașini, în mijlocul unei intersecții aglomerate

Last Updated on august 6, 2024 Un bărbat împinge liniștit un frigider printre mașini, în mijlocul unei intersecții aglomerate 1

Situație inedită în intersecție. Un bărbat a fost filmat în timp ce împingea un frigider mare printre mașini, în mijlocul unei intersecții aglomerate. Nimeni nu știe deocamdată ce l-a împins la acest gest bizar.

Un bărbat din Iași a fost filmat luni în timp ce împingea liniștit un frigider mare printre mașini, în mijlocul unei intersecții aglomerate din orașul Iași, scrie Ziarul de Iași.

Aparatul frigorific era în picioare în mijlocul drumului, iar bărbatul îl târa printre mașini. Nimeni nu știe deocamdată ce s-a întâmplat, de fapt, și care a fost motivul acestui gest bizar.

Acel moment când simți că trebuie să iei frigiderul cu tine ! Sigur nu i-a explicat doamna că trebuie să ia doar lista pentru cumpărături lipită pe frigider”, a scris consilierul local Silviu Apostol, cel are a filmat scena și a postat apoi clipul pe rețelele de socializare, scrie Stirile Pro Tv.

Previous Story

Surse: Exercițiul Sabrinei Voinea va fi reanalizat. Nadia Comăneci: „Nu văd călcâiul atingând pământul”

Next Story

O mamă și doi copii au fost găsiți morți în apartament. Suspecți ar fi cei doi fii gemeni ai femeii