Un bărbat a trasat cu trafaletul o trecere de pietoni, în fața crâșmei. „Era să mă calce unul. Îmi place mie să beau aici, mai beau un rachiu, mai alea, alea”

Last Updated on august 2, 2024 Un bărbat a trasat cu trafaletul o trecere de pietoni, în fața crâșmei. „Era să mă calce unul. Îmi place mie să beau aici, mai beau un rachiu, mai alea, alea” 1

Pentru „siguranța” lui, un bărbat care își făcea foarte des drum pe la cârciumă și avea emoții când la întoarcere trebuia să traverseze șoseaua ca să ajungă acasă a găsit o soluție.

A trasat cu trafaletul pe caldarâm o trecere de pietoni, fără nicio aprobare. Acum are dosar penal, dar nu înțelege de ce!
Bărbatul din Suceava, în vârstă de 44 de ani, este client fidel al crâșmei din comună, spun localnicii. Spune că a vrut să nu mai simtă în pericol, când se întoarce acasă.

Florin Lucian, localnic, pentru Stirile Pro Tv: „Eu, când am trecut pe acolo, era să mă calce unul. Pentru ce? Am format-o eu așa, cum a ieșit. Aici, că îmi place mie să beau aici, mai beau un rachiu, mai alea, alea. Eu, când mă duc, trebuie să merg așa, cu mâinile în buzunar. Am desenat că nu aveam ce face. Aveam trafaletul în mână și am dat cu trafaletul. E simplu, că îmi face dosar penal, ce penal, băi, că n-am făcut linie rea.”

Polițiștii i-au făcut, totuși, dosar penal pentru îngreunarea sau împiedicarea circulației pe drumurile publice.
Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a găsit un număr de 8 linii albe, paralele, trasate pe drum. Improvizația bărbatului poate crea confuzie și risc de accidente, spune poliția, conform Antena 3.

Din cercetări a rezultat că, în aceeași seară, în jurul orelor 19:00, bărbatul a luat decizia de a-și face singur „zebra” cu un trafalet, după ce a consumat alcool. Audiat mai târziu la poliție, bărbatul a recunoscut fără probleme că a făcut acest lucru într-un moment de beție și pentru că i s-a părut amuzant.

Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru infracțiunea de „împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”.

Primarul comunei Arbore spune că improvizația săteanului e periculoasă!
Dan Tiperciuc, primarul comunei Arbore: „Aseară, doi copii se jucau pe trecerea de pietoni improvizată, iar o mașină era să îi lovească, se putea transforma într-o tragedie.”

Primarul susține că ar fi necesară o trecere de pietoni în zonă, dar mult mai departe de cea trasată cu bidineaua. Cel mai probabil, acest marcaj va fi șters în curând, pentru că încalcă normele legislației rutiere.

Previous Story

David Popovici, hai la noi pentru antrenament! Brașovul are bazin olimpic: 50x25x2 metri, zece 10 culoare şi 658 de locuri în tribună

Next Story

Brașov. Ursoaica şi puiul ei de la Lacul Noua vor fi mutaţi. Garda Forestieră şi-a dat acordul pentru capturare şi relocare