Surse: Mircea Lucescu este noul selecționer al României. Ce salariu va primi

Last Updated on august 1, 2024 Surse: Mircea Lucescu este noul selecționer al României. Ce salariu va primi 1

FRF are tupeu, angajează un superantrenor. Mircea Lucescu este dorit pe banca echipei naționale de fotbal a României și se pare că înțelegerea este gata. Astfel, „Il Luce” și Răzvan Burleanu ar fi ajuns în urmă cu puțin timp la un acord.

Totodată, a fost stabilit și salariul pe care Mircea Lucescu îl va încasa în funcția de selecționer dar și prima de calificare la Campionatul Mondial din 2026.

Președintele Federației Române de Fotbal ar fi acceptat toate condițiile puse de experimentatul tehnician și a fost stabilit deja și salariul pe care „Il Luce” îl va încasa în funcția de selecționer. Conform informațiilor apărute până în prezent, se pare că Mircea Lucescu va încasa și o primă consistentă în cazul în care va reuși să califice echipa națională a României la Campionatul Mondial din 2026.

„FRF i-a oferit celui mai titrat antrenor român din istorie un venit lunar de 27.000 de euro și o primă de calificare de 200.000 de euro la Campionatul Mondial din SUA, Canada și Mexic”, notează Fanatik.

Una dintre dorințele pe care Mircea Lucescu le-a manifestat în negocierile cu Răzvan Burleanu este ca el să aibă un cuvânt de spus legat de strategia de dezvoltare a loturilor de tineret, scrie Prosport.

Totodată, sursa menționată a precizat că Mircea Lucescu a fost în cursul zilei de joi, împreună cu președintele Răzvan Burleanu și cu Mihai Stoichiță, la baza de la Mogoșoaia. Astfel, antrenorul a luat deja contactul cu angajații și cu staff-ul, pentru a pune la punct primele detalii.

Previous Story

Vor fi 4 benzi. A început lărgirea drumului dintre Brașov și Cristian

Next Story

Pentru Brașov nu au fost buni. Dani Air a atins pragul de 100.000 de pasageri transportați de la Aeroportul Bacău