Surse: Exercițiul Sabrinei Voinea va fi reanalizat. Nadia Comăneci: „Nu văd călcâiul atingând pământul”

Last Updated on august 6, 2024 Surse: Exercițiul Sabrinei Voinea va fi reanalizat. Nadia Comăneci: „Nu văd călcâiul atingând pământul” 1

Exercițiul din finala de la sol din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris al Sabrinei Voinea va fi reanalizat, potrivit surselor Antena 3 CNN. Nadia Comăneci a fost contactată marți de Federația Internațională de Gimnastică, după ce a depus mai multe contestații.

Nadia Comăneci a susținut încă de la început gimnastele românce care au fost depunctate pe nedrept la Jocurile Olimpice de la Paris, în urma prestațiilor lor de luni, scrie Antena 3.
Fosta gimnastă a publicat și un videoclip cu exercițiul Sabrinei Voinea la sol, în care spune că „nu văd călcâiul atingând pământul”.

Nadia se îndreaptă și către suferința Anei Maria Bărbosu, medaliată cu bronz la Olimpiadă pentru un minut și jumătate, înainte ca arbitrii să îi ”fure” și ei bucuria.

”Sunt atât de mândră de tine… Te iubim! Performanță uimitoare”, scrie Nadia Comăneci în dreptul imaginilor coleșitoare, cu gimnasta care trece de la extaz la agonie, după ce vede că pierde medalia olimpică, în urma unei contestații depuse de americani și acceptate de arbitri, scrie Stirile Pro Tv.

Televiziunea americană NBC a prezentat o filmare care arată că gimnasta româncă Sabrina Voinea nu a comis, în timpul exercițiului la sol, greșeala pentru care a fost depunctată cu 0.1 puncte.

„Uitați-vă la călcâiul ei. Iese afară din covor? Și vă spun eu: nu iese afară din covor!”, a spus un comentator la televiziunea americană NBC, conform Antena 3

Camelia Voinea dă de înțeles că Sabrina nu se va mai retrage din gimnastică
Mama Sabrinei Voinea consideră că „nu ar fi corect” să întrerupă contractul cu CSM Constanța din cauza unor „erori de arbitraj” de la Jocurile Olimpice.

„Mulțumesc CSM Constanța și Primăriei Constanța pentru toate eforturile și susținerea acordată și ne dorim din suflet ca în urma celor întâmplate la Jocurile Olimpice unde Sabrinei i-a fost furată medalia de bronz, ne dorim să ne continuăm colaborarea în aceiași contractuali, considerând că această medalie de bronz era de drept a noastră!

Nu este corect ca noi să întrerupem contractul cu dvs din cauza unor erori de arbitraj care sunt făcute public și sunt sigură că vor fi dovedite legal.

În urma acestei situații create vă rog respectuos să analizați corect continuarea colaborării cu noi!”, a transmis Camelia Voinea într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

„Pentru că sunt un om corect și nu am ce ascunde, sufăr de transparență, acum am trimis împreună cu FRG mail cu poze, video și ce explicații vor da cei de la TAS.

Cine este vinovat să răspundă, eu, noi, împreună cu COSR, FRG, Nadia, dna Fumea și voi, tot poporul român, facem toate eforturile pentru a obține dreptatea.

Cu acel 0.1 Sabrina are medalia mult muncită și argumentat că a fost o mare eroare din partea lor!”, a mai scris Camelia Voinea pe Facebook.

Previous Story

6 copii și 5 adulți au fost răniți pe E85, 3 mașini s-au lovit

Next Story

Un bărbat împinge liniștit un frigider printre mașini, în mijlocul unei intersecții aglomerate