Sindicaliștii Europol, după ce o tânără polițistă din Brașov a murit în autospeciala cu care patrula: „Gradul de protecţie este minim”

Last Updated on august 17, 2024 Sindicaliștii Europol, după ce o tânără polițistă din Brașov a murit în autospeciala cu care patrula: „Gradul de protecţie este minim" 1

Sindicatul Europol a reacționat după ce o polițistă în vârstă de 21 de ani și-a pierdut viața pe DN13. Se afla într-o mașină de poliție în care patrula când a fost lovită puternic de o remorcă. Sindicaliștii spun că aceste tragedii se produc, deoarece nu au „minimă protecție”.

Din păcate gradul de protecție pe care “autospeciala” de poliție îl poate asigura în cazul unor astfel de coliziuni este minim”, a transmis Sindicatul Europol, conform ziare.com.

Primele date ale anchetei, arată că accidentul în care Roberta și-a pierdut viața s-a produs din cauza asfaltului umed. Prin urmare, remorca a derapat şi a lovit autospeciala condusă de tânără. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a făcut „bucăți” şi a ajuns în afara şoselei, după cum arată imaginile postate de sursa menționată.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov sunt profund îndureraţi de pierderea tinerei noastre colege. Rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată, faţă de care transmitem condoleanţe şi întreaga noastră susţinere!”, au adăugat reprezentanții IPJ Braşov, conform Hotnews.ro.

Sindicatul Europol: „Ultima misiune pentru Roberta…
Astăzi, în timp ce se afla în serviciu, în dreptul localității Pădurea Bogați din județul Brașov, o semiremorcă a intrat pe contrasens lovind autospeciala marca Logan condusă de colega noastră Roberta.

Lovitura a fost fatală, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic. Au constatat decesul colegei noastre în vârstă de 21 de ani.
Din păcate gradul de protecție pe care “autospeciala” de poliție îl poate asigura în cazul unor astfel de coliziuni este minim…
Drum lin către îngeri Roberta!!!!”

Previous Story

Băiețel de trei ani, răpit din greșeală din pătuț. Polițiști: „Cei doi bărbați ar fi distrus ușa de acces în imobil, ar fi pătruns în casă, l-ar fi agresat pe proprietarul imobilului”

Next Story

Brașov. Medic în stare gravă, internat la Județean, după ce a fost găsit leșinat într-o toaletă publică