Popeyes deschide un restaurant la Brașov

Last Updated on august 8, 2024 Popeyes deschide un restaurant la Brașov 1

Brașovul va avea un nou restaurant, parte a lanțului de fast-food Popeyes, care continuă expansiunea în România prin deschiderea a două noi restaurante în toamnă, la Brașov și Ploiești, scrie wall-street.ro.

Expansiunea internațională Popeyes este de asemenea rapidă, astfel că în momentul de față marca deține 4600 de restaurante în lumea întreagă. Popeyes s-a lansat în România în 2022, cu șase restaurante în București.

Popeyes, peste 50 de ani de tradiție culinară
Puiul folosit la produsele Popeyes este marinat timp de 12 ore și trecut printr-un amestesc de condimente Cajun, care definește stilul puiului preparat în Louisiana.

Fiecare bucată de pui este frăgezită manual și prăjită la o anumită temperatură pentru a-i da acea textură tipică puiului Popeyes: crocantă la exterior și suculentă în interior.

Popeyes se distinge de asemenea printr-un meniu Cajun în stil Louisiana, care include pui picant, sandvișuri cu pui, mâncăruri de pui și alte produse regionale.

Expansiunea Popeyes în afara Capitalei face parte dintr-un plan mai ambițios al companiei de a se extinde în mai multe zone și orașe din România.

În septembrie 2023, platforma poloneză de restaurante cu servire rapidă Rex Concepts – prin care, cum a anunțat Profit.ro la finele anului 2022, firma poloneză de investiții McWin, noul francizat Burger King în Polonia, va dezvolta brandurile Burger King și Popeyes pe mai multe piețe din Europa de Est, a achiziționat actualul operator Popeyes din România și devine Francizat Principal exclusiv al brandului.

Previous Story

A murit electrocutat în timp ce își punea hainele la spălat. „Pacientul a folosit un prelungitor clasic cuplat la mașina de spălat”

Next Story

O femeie a intrat într-un magazin, i-a dat vânzătoarei 1.000 de euro și a plecat. ”M-am răzbunat. Cer iertare”