Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare

Last Updated on august 13, 2024 Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare 1

Polițistul Constantin Popescu, care a omorât-o în ianuarie 2022 pe Raisa, o fetiţă de 13 ani, a fost condamnat definitiv, marți, la trei ani de închisoare cu executare.
De asemenea, el trebuie să plătească daune morale în valoare de 700.000 de euro.

Dosarul Raisa a ajuns la final! 3 ani cu executare pentru polițistul care a omorât-o pe Raisa și daune morale de 700.000 de euro! Decizia a fost schimbată aproape în totalitate. Diseară urmează să fie prima zi de detenție pentru polițist. Decizia este definitivă”, a anunțat avocatul Adrian Cuculis, citat de Gandul.

Inițial, pe 31 ianuarie 2024, Constantin Popescu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare.
Pe 13 ianuarie 2022, pe Bulevardul Laminorului din Sectorul 1 al Capitalei, o maşină de poliţie condusă de Constantin Popescu a lovit două fete pe trecerea de pietoni. Raisa a murit pe loc, în timp ce cealaltă fată a fost rănită şi transportată la spital, scrie Stirile Pro TV.

Procurorii au stabilit că poliţistul circula cu viteză mare şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor.
Constantin Popescu era încadrat în Poliţie din anul 2017, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

Previous Story

Copil de 5 ani ieșit în exteriorul unei ferestre la etajul II, salvat de pompieri

Next Story

Aeroportul Brașov. Surse: Fly Lili renunță la o destinație