Pentru Brașov nu au fost buni. Dani Air a atins pragul de 100.000 de pasageri transportați de la Aeroportul Bacău

Last Updated on august 1, 2024 Pentru Brașov nu au fost buni. Dani Air a atins pragul de 100.000 de pasageri transportați de la Aeroportul Bacău 1

Compania Dan Air anunță că au atins pragul de 100.000 de pasageri transportați de la Aeroportul Bacău. De la Brașov, compania Dan Air a plecat în toamna trecută, nemulțumită de programul foarte scurt de funcționare al Aeroportului.

DAN AIR: „Dragi pasageri,
🎉Suntem extrem de încântați să vă anunțăm că am atins un prag important în povestea noastră: 100.000 de pasageri transportați de la debutul operării noastre pe Aeroportul Internațional “George Enescu” din Bacău! Astăzi, am avut bucuria să întâmpinăm pasagerul cu numărul 100.000, care a călătorit cu noi de la Bruxelles spre casă, la Bacău, împreună cu familia fiind surprinși cu o primire specială la aterizare.

Această realizare nu ar fi fost posibilă fără încrederea și sprijinul dumneavoastră, cei care ne-ați ales ca partener de călătorie. Vă mulțumim din suflet pentru loialitatea și susținerea voastră neprețuită.

De asemenea, mulțumim și Aeroportului Internațional George Enescu și autorităților locale de aici pentru cooperarea și implicarea de care au dat dovadă și cu siguranță vom reuși împreună să transformăm aeroportul din Bacău într-un hub atractiv pentru pasagerii din întreaga regiune, iar dumneavoastră să vă oferim șansa de a călători confortabil și în siguranță în Europa.

🎊Sărbătoarea continuă! În semn de mulțumire pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o, vrem să vă răsplătim pe fiecare dintre dumneavoastră.
💸Așadar, astăzi și mâine, aveți 10% DISCOUNT la toate zborurile, pentru călătorii până pe 29 martie 2025.
🌴12 destinații de top din Europa vă așteaptă să le descoperiți cu DAN AIR. Spor la rezervări în aplicația mobilă DAN AIR📲 sau pe site-ul www.danair.ro.
Suntem nerăbdători să vă avem din nou la bordul aeronavelor noastre, pregătiți să vă purtăm spre următoarea voastră destinație preferată! ✈️🇷🇴”

Aeroportul Brașov: mai puține avioane, mai mulți directori
În timp ce cursele de linie și destinațiile rămân foarte puține, Aeroportul Brașov solicită înființarea unui nou post de conducere în organigramă, scrie Monitorul Brașov

Nu e clar încă ce responsabilități specifice are această nouă funcție și cine ar fi persoana vizată. Subiectul s-a aflat ieri pe ordinea de zi a ședinței de plen a Consiliului județean Brașov, însă a fost amânat până la o ședință ulterioară.

„Am scos un proiect de hotărâre de pe ordinea de zi, pentru faptul că a venit un pic cam târziu. El venea cu o explicație logică, în sensul că se dorește acolo un director general adjunct. Este o necesitate, este o nevoie, în schimb, n-a fost explicată așa cum ar fi trebuit, a venit prea târziu. Comisia a avut foarte multe întrebări la care n-a primit răspunsuri. Mă refer la comisia de specialitate din cadrul Consiliului Județean. Am apreciat că au dreptate și în condițiile astea, dacă tot nu trebuie mâine, nu arde, înseamnă că poate fi amânat pentru o ședință următoare”, a explicat șeful administrației județene, Todorică Șerban, conform radiobrasovfm.ro.

Previous Story

Surse: Mircea Lucescu este noul selecționer al României. Ce salariu va primi

Next Story

Brașov. Femeie filmată în timp ce fura banii dintr-un portofel pierdut într-un magazin Lidl