Pasageri, despre Aeroportul Brașov. „Mai bun, funcţional şi mult mai rapid decât cel de la Bucureşti. Cinci stele, din cinci stele, pentru acest aeroport”

Last Updated on august 21, 2024 Pasageri, despre Aeroportul Brașov. „Mai bun, funcţional şi mult mai rapid decât cel de la Bucureşti. Cinci stele, din cinci stele, pentru acest aeroport” 1

După ce duminică, 18 august, după ora 19.22, traficul aerian a fost închis pe Aeroportul Braşov, pe motiv tehnic, (defecţiuni la sistemul REMOTE – turnul virtual, care permite dirijarea traficului aerian din Centrul regional ROMATSA de la Arad), luni 19 august, reprezentanţii Consiliului Judeţean Braşov au mers la aeroport, pentru a lua „pulsul” călătorilor. Declaraţiile unor pasageri au fost filmate şi postate apoi pe reţelele de socializare, conform bzb.ro.

Astfel, din clipul postat pe pagina de Facebook a preşedintelui Consiliului Judeţean Braşov, Şerban Todorică, rezultă că pasagerii sunt mulţumiţi de calitatea serviciilor. De exemplu, un cetăţean străin care are o soţie braşoveancă, a declarat că aeroportul de la Braşov este „mai bun, funcţional şi mult mai rapid decât cel de la Bucureşti (…) Cinci stele, din cinci stele, pentru acest aeroport (cel de la Braşov, n.r.)”.

O altă pasageră a spus că la aeroportul de la Braşov este destul de uşor de ajuns, iar o altă persoană s-a declarat încântată de faptul că operatorii aerieni care zboară de la Ghimbav nu cer taxe suplimentare pentru căţei. Un alt pasager a spus că se aşteaptă puţin la punctele de control, iar o călătoare a spus că a durat 2 minute să îşi recupereze bagajele.

„E super”, a spus o altă pasageră, iar un călător a venit şi cu nişte recomandări de îmbunătăţire a activităţii: mai multe facilităţi în Aerogară. Cuvinte de laudă au fost şi privind toaletele, orientarea în terminal, aterizarea.

n brașovean a opinat că este „cel mai bun lucru care s-a întâmplat la Brașov în ultimii ani”, punctând însă că este nevoie de mai multe facilități în terminal, după ce treci de check-in, scrie mytex.ro.

Previous Story

Concerte cu Andra, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Smiley, Andia, Grasu XXL, Puya, Mario Fresh și Guess Who la festivalul din Pădurea Șopa. Intrarea este gratuită

Next Story

Concert Horia Brenciu la Festivalul “Cavalerii Teutoni se întorc în Cetatea Feldioara”. Programul evenimentului