O fată de 15 ani a fost răpită din supermarket de trei adulți, doi bărbați și o femeie. Ce spun polițiștii

Last Updated on august 4, 2024 O fată de 15 ani a fost răpită din supermarket de trei adulți, doi bărbați și o femeie. Ce spun polițiștii 1

Momente de panică pentru o fată de 15 ani care a fost luată cu forța de trei persoane dintr-un supermarket. Indivizii au băgat-o într-o maşină împotriva voinţei ei şi au fugit. Fata se afla în magazin alături de o prietenă de 18 ani, care a observat momentul în care minora a fost băgată cu forța în mașină, scrie Antena 3.

Adolescenta a fost adusă de trei adulți, doi bărbați și o femeie, la Oradea, unde aceștia ar fi vrut să-i prezinte un băiat de 15 ani, în speranța că cei doi vor avea o relație, spun surse judiciare citate de ebihoreanul.ro

Incidentul a avut loc într-un magazin din orașul clujean Huedin.
În fapt, la data de 2 august a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că o minoră, de 15 ani, ar fi fost introdusă într-un autovehicul, împotriva voinței sale, de către persoane necunoscute și dusă într-o direcție necunoscută.

Ca urmare a apelului, la nivelul Poliției orașului Huedin și al Secției 8 Poliție Rurală Huedin s-a format o echipă complexă, fiind demarate cu celeritate activități investigativ-operative pentru depistarea minorei și luarea măsurilor legale.

Astfel, s-a acționat cu sprijinul efectivelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor – Serviciul de Investigații Criminale și Poliția municipiului Oradea, context în care minora a fost depistată în jurul orei 17.45, în prezența a trei adulți”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

„Conform cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că cele trei persoane, respectiv doi bărbați de 37 și 21 de ani și o femeie de 26 de ani, s-ar fi deplasat cu autoturismul în zona unui centru comercial din orașul Huedin unde se afla minora de 15 ani, alături de o prietenă, iar femeia de 26 de ani, pe care minora o cunoștea, ar fi determinat-o să se urce în autoturism fără a-i spune în mod cert direcția de deplasare”, au precizat autoritățile de la Cluj, potrivit Adevarul.

Cei trei au fost reținuți. „La data de 2 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin – Secția 8 Poliție Rurală Huedin, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, au dispus reținerea a 3 persoane, cercetate în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.

În baza materialului probator administrat în cauză, polițiștii au emis ordonanțe de reținere pe numele celor 3 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii, urmând ca în cursul zile de astăzi să fie prezentate magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive”, a anunțat IPJ Cluj.

Previous Story

Harta pensiilor în România: Unde sunt  cele mai mari pensii medii. Cum stă Brașovul

Next Story

Doi tineri pe trotuar au supravieţuit după ce au fost loviţi de o camionetă