O bunică de 84 de ani, filmată în timp ce fură un telefon mobil

Last Updated on august 18, 2024 O bunică de 84 de ani, filmată în timp ce fură un telefon mobil 1

O femeie de 84 i-a furat unei tinere de 32 de ani telefonul mobil, în timp ce se aflau într-un magazin. Bătrâna a fost prinsă în scurt timp. Polițiștii fac acum cercetări pentru comiterea infracțiunii de furt.

„La data de 17 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiul Cluj-Napoca au fost sesizați de către o femeie de 32 de ani județul Sălaj, despre faptul că, la aceiași data, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar, situat pe strada Horea, din municipiul Cluj-Napoca, o persoană i-ar fi sustras telefonul mobil.

Polițiștii au identificat și depistat în scurt timp persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre o femeie, de 84 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. De asemenea, prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate. În continuare polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, au transmis reprezentanții Compartimentului de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, conform Antena 3.

Femeia a fost surprinsă pe camerele de supraveghere ale magazinului în timp ce se uită la telefon și îl ia fără vreo grijă. Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 11 la magazinul Oncos din zona gării Cluj-Napoca.

Șofer beat, prins de polițiștii din Brașov circulând cu 150 km/h în localitate
Un tânăr de 23 de ani a fost prins pe o stradă din Ghimbav, judeţul Braşov, conducând cu 150 km/h. Inițial, nu a oprit la semnalele polițiștilor, dar a fost blocat după câteva sute de metri. La etilotest, a ieșit că avea o alcoolemie de peste unu la mie în aerul expirat.

Şoferul, care este din orașul Sfântul Gheorghe, a fost înregistrat sâmbătă, 17 august, cu aparatul radar, cu o viteză de trei ori mai mare decât cea legală, viteza maximă admisă fiind de 50 km/h.

Dată fiind abaterea înregistrată, s-a procedat la efectuarea semnalelor de oprire a autovehiculului şi, deşi iniţial conducătorul auto nu s-a conformat, acesta a fost oprit după o distanţă de câteva sute de metri. La volanul autovehiculului depistat, poliţiştii au stabilit că se află un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe”, a transmis Poliția Brașov.

Pentru că tânărul „prezenta indicii ale consumului de alcool”, polițiștii l-au pus să sufle în etilotest, iar rezultatul a fost de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Având în vedere acest rezultat, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat Poliția, conform Libertatea.

Previous Story

 Roberta a murit în braţele medicilor care o resuscitau. Polițista din Brașov va fi înmormântată luni

Next Story

Medicul-colonel găsit leșinat în toaleta din Centrul Brașovului este conștient, dar nu poate fi încă audiat