Minoră dată dispărută după ce i-a spus mamei că vine în excursie la Brașov. „Pentru Cuți Cristina a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional”

Last Updated on august 12, 2024 Minoră dată dispărută după ce i-a spus mamei că vine în excursie la Brașov. „Pentru Cuți Cristina a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional” 1

Poliția cere ajutorul pentru găsirea unei fete de 14 ani, care i-a spus mamei sale că merge într-o excursie la Brașov. Minora, care are 160 cm înălțime, 50 kg, ochi verzi, păr șaten, lung peste umeri, fără semne particulare, a fost dată în căutare la nivel naţional și internațional.

La data de 11 august a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au fost sesizați de către o femeie de 48 de ani, din comuna Chiscani, cu privire la dispariţia fiicei sale, Cuți Cristina de 14 ani, care în la data de 9 august a.c., i-a spus mamei sale ca pleacă în excursie la Brașov însă din verificări a reieșit că nu corespunde cu realitatea și nu a mai revenit până în prezent”, anunță IPJ Brăila, conform mytex.ro.

Semnalmentele fetei sunt: 160 cm înălțime, 50 kg, ochi verzi, păr șaten, lung peste umeri, fără semne particulare.
Când a plecat de acasă purta rochie de culoare portocaliu și papuci din pânză de culoare negru cu fundițe.

Pentru Cuți Cristina a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, se arată în comunicatul Poliției, conform Mediafax.

 

Previous Story

Americanii atacă decizia TAS pentru medalia de bronz. Bătălia pentru 4 secunde

Next Story

Cinci tineri au murit pe loc după ce au lovit un bicilcist și au intrat cu mașina într-un cap de pod