Magazin Lidl, închis de Protecția Consumatorilor pentru nereguli de igienă, inclusiv prezența excrementelor de șoareci și muște

Last Updated on august 20, 2024 Magazin Lidl, închis de Protecția Consumatorilor pentru nereguli de igienă, inclusiv prezența excrementelor de șoareci și muște 1

Un magazin Lidl, deschis în noiembrie anul trecut, a fost închis temporar de inspectorii de la Protecția Consumatorilor. Controlul a relevat grave nereguli de igienă, inclusiv prezența excrementelor de șoareci și muște, precum și depozitarea necorespunzătoare a produselor congelate.

Inspectorii CJPC Iași au găsit la Magazinul Lidl din comuna Miroslava excremente de șoareci, dar și de muște în zona brutăriei, unde pavimentul era acoperit de praf și scurgeri uscate. De asemenea, au gasit insecte în depozit și au constatat că produsele congelate erau depozitate în boxe neigienizate, care prezentau rugină și zgârieturi murdare, potrivit unui comunicat de presă, scrie Ziarul de Iași.

În urma acestor constatări, CJPC Iași a aplicat două amenzi contravenționale în valoare totală de 12.000 de lei și a dispus închiderea temporară a unității până la remedierea completă a deficiențelor.

Magazin Lidl, închis de Protecția Consumatorilor pentru nereguli de igienă, inclusiv prezența excrementelor de șoareci și muște 2 Magazin Lidl, închis de Protecția Consumatorilor pentru nereguli de igienă, inclusiv prezența excrementelor de șoareci și muște 3 Magazin Lidl, închis de Protecția Consumatorilor pentru nereguli de igienă, inclusiv prezența excrementelor de șoareci și muște 4

Magazinul Lidl din Miroslava va rămâne închis până când toate problemele identificate vor fi rezolvate, inspectorii urmând să verifice dacă măsurile necesare au fost implementate, conform Adevarul.

Previous Story

Brașov. Au apărut „Măturători în pădure”. George Scripcaru: „Este atât de curat oraşul încât să ne apucăm de măturat Drumul Poienii cu mătura?”

Next Story

Doctorițele acuzate de omor calificat au fost eliberate