Foto Brașov. S-a extins incendiul de lângă pădurea Râșnovului

Last Updated on august 21, 2024 Foto Brașov. S-a extins incendiul de lângă pădurea Râșnovului 1

În această după-amiază s-a dat alarma de incendiu de vegetatie uscată și litieră în stațiunea Râșnov, în apropierea pădurii. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 10.000 metri pătrați, este localizat și se intervine în continuare pentru stingerea tuturor focarelor de incendiu.

La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere, dintre care una apartinand SVSU Râsnov. Din primele informatii primite, incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 4000 mp”, preciza lt.-col. Ciprian Sfreja.

Foto Brașov. S-a extins incendiul de lângă pădurea Râșnovului 2

Foto Brașov. S-a extins incendiul de lângă pădurea Râșnovului 3 Foto Brașov. S-a extins incendiul de lângă pădurea Râșnovului 4

Cu puțin timp în urmă purtătorul de cuvânt al ISU Brașov a spus că incendiul se manifestă pe o suprafata de aproximativ 10.000 mp, este localizat si se intervine în continuare pentru stingerea tuturor focarelor.

Misiunea este dificilă din cauza terenului accidentat si a faptului că vegetația este uscată și se aprinde foarte repede.
In acest moment se intervine cu 4 autospeciale de stingere si cu un numar de aproximativ 15 pompieri din cadrul ISU Brasov, 10 pompieri apartinand SVSU Rasnov si 10 lucratori de la Ocolul Silvic”, menționează lt.-col. Ciprian Sfreja.

Previous Story

 O femeie s-a trezit brusc cu o pensie de peste 10.000 de lei, de la 1.900 lei, după recalculare

Next Story

Semnele lăsate de trăsnet pe corpul unui om. Salvamont: „Un om care ar fi murit dacă trăznetul lovea un metru-doi mai aproape!”