Fly Lili a revenit la Aeroportul Brașov. Prima cursă spre Barcelona. Urmează Roma, Nuremberg și Thessaloniki

Last Updated on august 3, 2024 Fly Lili a revenit la Aeroportul Brașov. Prima cursă spre Barcelona. Urmează Roma, Nuremberg și Thessaloniki 1

Compania aeriană Fly Lili a reluat astăzi zborurile e pe Aeroportul Brașov. Prima cursă a fost spre Barcelona, cu decolare la ora 7 dimineața din Brașov și aterizare la AIBG la ora 14.45. Se pare ca acest zbor a plecat in timp de pe Aeroportul din Brasov fara a avea intarzieri, potrivit brasov.net.

Din 4 august, Fly Lili are programate cursele Braşov – Roma (cu plecare de la Braşov la ora 7.00 şi sosire de la Roma la ora 12.05), Braşov – Nurnberg (cu plecare de la Braşov la ora 12.55 şi sosire de la Nurnberg la ora 18.25) şi Braşov – Salonic (cu plecare de la Braşov la ora 19.00 şi sosire de la Salonic la ora 22.50), scrie brasovmetropolitan.ro.

Fly Lili a început să opereze curse de la Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav în 28 iunie, iar în 30 iunie, când ar fi trebuit să fie alte trei curse, au anunțat primele anulări, termenul menţionat atunci pentru reluarea zborurilor fiind 14 iulie. În 10 iulie, compania aeriană a anunţat că extinde perioada de suspendare a zborurilor de la Aeroportul Internaţional Braşov până în 3 august.

De fiecare dată, conducerea Fly Lili a menţionat că suspendă zborurile din cauză că nu a reuşit să înregistreze aeronava bazată la Braşov în AOC (certificatul de operare al companiei), plângându-se de procedurile birocratice greoaie, conform mytex.ro.

Cristian Macedonschi: „FLY LILI se pregateste in dimineata asta pe pista aeroportului international Brasov / Ghimbav pentru zborul de Barcelona.
Maine zboara spre Nürnberg, Roma si Salonic!
Blocajele au fost depasite – calea este libera”

Aeroportul Brașov:
Bun revenit, FLY LILI!
Airbus A 319 YR-LIC – a

Previous Story

Doi polițiști au murit într-un accident. Colega lor a ajuns la spital

Next Story

Harta pensiilor în România: Unde sunt  cele mai mari pensii medii. Cum stă Brașovul