Doi tineri căsătoriți de doar două luni și-au găsit sfârșitul pe DN2. Aveau nunta programată în toamnă

Last Updated on august 5, 2024 Doi tineri căsătoriți de doar două luni și-au găsit sfârșitul pe DN2. Aveau nunta programată în toamnă 1

Viața a doi tineri îndrăgostiţi s-a încheiat tragic, pe E85, drumul morţii, aşa cum mai e cunoscut. Atât ea, cât şi el au murit, într-un impact violent pe contrasens. Cei doi abia făcuseră cununia civilă şi aveau nunta programată în toamnă. Accidentul, surprins de o cameră de bord, ridică foarte multe semne de întrebare.

Potrivit primelor cercetări, șoferul s-a angajat într-o depășire neregulamentară și a intrat pe acostament, acolo unde era o baltă. Deși vorbim de o cantitate mică de apă, a fost de ajuns să-l facă să între pe contrasens, acolo unde a intrat într-o camionetă care circulă regulamentar. Din nefericire, atât el, cât și soția sa au murit în urmă impactului.

Este vorba despre o coliziune între trei autovehicule conduse de șoferi din Buzău, două autoturisme conduse pe direcția Prahova către Buzău, de către un șofer de 27 de ani, respectiv o conducătoare auto de 60 de ani, și autovehiculul ce se deplasa din sens opus, la volanul căruia se afla un șofer de 36 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor de 27 si 36 de ani și a câte unui pasager din mașina fiecăruia, de 24 și 35 de ani, din Movila Banului, respectiv Gherăseni”, a comunicat Biroul de presă al IPJ Buzău, potrivit Știri de Buzău.

Pe DN2, la ieșirea din municipiul Buzău spre Ploiești, cei doi au fost filmați circulând spre oraș cu viteză, de o cameră instalată la bordul unui autoturism pe care l-au depășit. Câțiva zeci de metri mai târziu, Alin a vrut să depășească prin dreapta o altă mașină, a intrat pe acostament, unde a derapat, a tras stânga de volan și a ajuns pe contrasens, unde a lovit în plin o camionetă care venea din sens opus circulând regulamentar.

Previous Story

A comandat un pește și a primit doar oasele: “Nu este mult, dar măcar este scump”

Next Story

Aeroportul Brașov. 62 de zboruri programate în această săptămână