Doi polițiști au murit într-un accident. Colega lor a ajuns la spital

Last Updated on august 3, 2024 Doi polițiști au murit într-un accident. Colega lor a ajuns la spital 1

Doi polițiști au murit, iar o femeie agent de poliție a fost rănită, în urma unui grav accident petrecut aseară, în jurul orei 20:39, în orașul Târgu Lăpuș.

Politista a fost preluata de echipajul SMURD si a fost transportata la Spitalul de Urgenta din Baia Mare. Se pare ca, din cauza vitezei, soferul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un stalp de electricitate. Cei doi politisti iesisera din tura la ora 20.

Primele verificări au relevat faptul că șoferul unui autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Din păcate, în urma impactului, un pasager de 25 de ani, agent principal de poliție în cadrul Poliției orașului Târgu Lăpuș, a suferit leziuni incompatibile cu viața. Conducătorul auto, un tânăr de 28 de ani, agent de poliție în cadrul Poliției orașului Târgu Lăpuș, aflat în momentul accidentului în timpul liber, a decedat în drum spre spital.

O tânăra de 25 ani, agent de poliție, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A fost constituită echipă complexă, care în prezent se află la fața locului și desfășoară verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul”, a informat IPJ Maramureș, potrivit antena3.ro.

Suntem profund îndurerați că în această seară, colegii noștri, TELCEAN RAREȘ RĂZVAN și VLĂȘAN NEGOIȚĂ BOGDAN, ambii din cadrul Poliției Orașului Târgu Lăpuș, și-au pierdut viața într-un tragic accident. 😔

Au plecat în neființă mult prea devreme, lăsând în urmă o profundă durere. 🕊️
Gândurile și rugăciunile noastre sunt îndreptate înspre familiile îndurerate, care trec prin această tragedie. 🕊️

Fie ca bunul Dumnezeu să le odihnească sufletele în pace!
Vor rămâne în inimile și amintirile noastre pentru totdeauna”, au transmis colegii polițiștilor de la Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș.

Previous Story

Accidente Brașov. Un autobuz RATBV a fost lovit de un autobuz de la Codreanu. Cascadorie la giratoriul Făget. Doi răniți la intrare în Rotbav

Next Story

Fly Lili a revenit la Aeroportul Brașov. Prima cursă spre Barcelona. Urmează Roma, Nuremberg și Thessaloniki