Doi motocicliști fugăriți de urs pe Transfăgărășan. Au vrut să-l filmeze, ursul nu a fost de acord

Last Updated on august 2, 2024 Doi motocicliști fugăriți de urs pe Transfăgărășan. Au vrut să-l filmeze, ursul nu a fost de acord 1

Un alt urs este la un pas de a fi pus pe lista de împușcat după ce doi motocicliști s-au apropiat de el ca să-l filmeze. Ursul nu a fost de acord ca ei să se apropie de el așa că a sărit la atac. Conform logicii guvernamentale, viața oamenilor este mai importantă, astfel că ursul „agresiv” are șanse mari să fie pus pe lista de împușcat pentru a preveni tragedii.

Inconștiența turiștilor care vor să fotografieze sau să hrănească urșii la munte pare că nu are limite. Doi motocicliști au fost la un pas de tragedie, în timp ce filmau o sălbăticiune pe Transfăgărășan.

În imagini se vede cum cei doi bărbați se apropie periculos de mult de urs, care s-a întors și a sărit la atac. Animalul l-a alergat pe unul dintre motocicliști. Cei care sunt văzuți la mai puțîn de 20 de metri de sălbăticiuni, pot fi amendați cu până la 1.000 de lei, scrie Stirile Pro Tv.

O ursoaică și puiul ei au coborât trei zile la rând într-un cartier din Brașov, aflat la marginea pădurii
Animalele au fost văzute, miercuri după-amiaza, lângă un parc de joacă pentru căței. Deși în zonă erau adulți și copii, în imaginile surprinse de un martor se vede cum sălbăticiunile nu sunt deranjate de prezența oamenilor, conform Stirile Pro Tv.

Nici măcar sirena mașinii de jandarmi nu a făcut animalele să reacționeze. Din contră, și-au văzut în continuare de păscut iarba.
Într-un final, când jandarmii s-au apropiat, urșii au fugit în pădure.

Un urs observat în apropierea Castelului Peleș
Miercuri seară, în stațiunea Sinaia, un urs a fost zărit în apropierea Castelului Peleș, stârnind indignare printre locuitorii și turiștii din zonă, scrie DCNews.

Autoritățile au emis un mesaj RO-ALERT pentru a informa populația despre prezența animalului sălbatic și a le recomanda să evite zona.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova, ursul a fost observat pe Aleea Peleșului. În acest context, un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Sinaia se află în zonă pentru a monitoriza situația și a asigura siguranța publicului.

Autoritățile îi îndeamnă pe toți cei care se află în apropierea Castelului Peleș să fie prudenți și să respecte recomandările echipei de intervenție pentru a preveni orice incident.

Previous Story

Brașov. Femeie filmată în timp ce fura banii dintr-un portofel pierdut într-un magazin Lidl

Next Story

David Popovici, hai la noi pentru antrenament! Brașovul are bazin olimpic: 50x25x2 metri, zece 10 culoare şi 658 de locuri în tribună