Cum s-a produs accidentul în care o femeie a fost călcată de propria mașină. Băiețelul ei de 6 ani ar fi pornit SUV-ul de lux

Last Updated on august 28, 2024 Cum s-a produs accidentul în care o femeie a fost călcată de propria mașină. Băiețelul ei de 6 ani ar fi pornit SUV-ul de lux 1

O femeie, mamă a doi copii, a fost călcată de propria mașină, grea de peste două tone, în timp ce așeza plasele de cumpărături în portbagaj. Băiețelul ei de 6 ani ar fi pornit SUV-ul de lux. Copilul s-a mutat de pe locul din spate pe scaunul șoferului și a pus mașina în marșarier fără să-și dea seama de consecințe.

Accidentul s-a produs în parcarea unui centru comercial de pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală. Femeia de 41 de ani punea cumpărăturile în portbagajul mașinii, pe care ar fi lăsat-o pornită. Pe bancheta din spate se aflau cei 2 copii ai ei. O fetiță de 2 ani și un băiețel de 6 ani. Băiatul s-ar fi mutat din spate pe scaunul șoferului și ar fi trecut mașină automată, un suv de lux, în marșarier, informează stirileprotv.ro.

În momentul în care mașina a început să dea cu spatele, femeia a fost lovită și a fost trasă sub autoturism, apoi a fost târâtă câțiva metri până a ajuns pe un alt loc de parcare, unde mașina ei a împins câteva mașini. Femeia ar fi rănită grav, spun polițiștii.

Oana Pîrvan, purtător de cuvânt Brigada Rutieră: „Din primele informații, o femeie în vârstă de 41 de ani, în timp ce punea cumpărăturile în portbagajul autovehiculului personal, a fost accidentată de propria mașină, în împrejurări care urmează a fi stabilite.”

Un voluntar medical care se afla în zonă i-a acordat primul ajutor femeii. Între timp, locul a fost împânzit de criminaliști și polițiști de la rutieră. Femeia a fost transportată la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală și transferata apoi la Spitalul Floreasca, cu o posibilă fractura de bazin. Va rămâne internată pentru investigații și eventuale intervenții.

Polițiștii nu au reușit să obțină prea multe informații nici de la ranită, nici de la copilul de 6 ani, care este prea mic pentru a fi audiat fară psihologi.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Polițiștii continuă cercetările și au ridicat inclusiv imagini de la camerele de supraveghere din parcare.

La data de 27 august 2024, în jurul orei 13.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație, în parcarea unui centru comercial din sectorul 3.

Din primele informații, o femeie în vârstă de 41 de ani, în timp ce punea cumpărăturile în portbagajul autovehiculului personal, a fost accidentată de propria mașină, în împrejurări care urmează a fi stabilite. La acel moment în autovehicul se aflau doi copii minori, în vârstă de 2 , respectiv 6 ani. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.”, au transmis reprezentanții de la Brigada Rutieră.

„Din păcate, da (n.r. am fost martoră). Nu știu ce se întâmplă cu mama, domnii polițiști spun că a fost luată conștientă, dar în stare destul de gravă. Înțeleg că mama era cu doi copii, dintre care unul de cinci ani. A pus copiii în mașină și își punea cumpărăturile în spate. Copilul de cinci ani s-a urcat la volan, a băgat mașina în viteză și a dat cu toată viteza înainte. A trecut cu roțile peste mama sa și a lovit mașinile parcate vis-a-vis, iar eu am fost a treia mașină lovită.”, a spus o martoră de la fața locului pentru cancan.ro.

Previous Story

(Video) Accident Brașov. O ambulanță a intrat într-o căruță plină cu fier vechi, iar un asistent medical a fost grav rănit

Next Story

O ursoaică mutată din cartierul Noua din Brașov face pagube în Prahova