Consulul Ungariei la Bucureşti a murit într-un accident pe A1

Last Updated on august 29, 2024 Consulul Ungariei la Bucureşti a murit într-un accident pe A1 1

Consulul Ungariei la Bucureşti a murit într-un grav accident care a avut loc pe autostrada A1, între Timişoara şi Lugoj, după ce un camion care transporta lemne a intrat pe contrasens. Ambasada Ungariei a confirmat pentru Observator că bărbatul decedat este consulul ungar la Bucureşti, Vago Ferenc.

Camionul a lovit două maşini, dintre care una aparţinea Consulatului Ungariei la Bucureşti. Consulul Ungariei la Bucureşti, care se afla la volan, a murit. Accidentul s-a produs după ce a avut loc la o explozie la unul dintre pneurile camionului. Consulul Ungariei se afla la volan şi era singur în maşină.

Șoferul tirului a pierdut controlul vehiculului și a intrat pe sensul opus, unde a lovit autoturismul cu numere de corp diplomatic, în care se afla doar șoferul. Ulterior, tirul a lovit alte două autoturisme aflate în trafic regulamentar și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

”La data de 29 august 2024, un tir încărcat cu lemne circula pe A1 Deva-Nădlac dinspre Timişoara spre Lugoj, iar la un moment dat unul dintre pneuri ar fi facut explozie, fapt pentru care tirul a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, ulterior tirul intrând în coliziune cu alte două autovehicule.

În urma impactului, conducătorul auto, de 60 de ani, a decedat. Poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Timiş.

Previous Story

Ursoaica relocată din cartierul brașovean Noua a murit după ce s-a sufocat într-un gard din Prahova

Next Story

Un sătean a capturat un urs în cotețul găinilor. Animalul era căutată cu drone și echipamente avansate de jandarmi, polițiști și vânători