Compania brașoveană Dwellii livrează „case la cheie”, pe care le asamblează în 24 de ore în locația aleasă de proprietar

Last Updated on august 11, 2024 Compania brașoveană Dwellii livrează „case la cheie”, pe care le asamblează în 24 de ore în locația aleasă de proprietar 1

Compania Dwellii ⁠livrează case modulare pe care le construiește în circa o lună și le asamblează într-o singură zi, acolo unde dorește clientul. Horia Bălan, co-fondator al Dwelii, a explicat pentru Economedia că a pornit acest proiect după ce a văzut în 15 ani câte probleme au oamenii dornici să își ridice o casă, chiar și atunci când au tot ce le trebuie.

Soluția oferită de compania brașoveană: locuințe care oferă predictibilitate totală în ceea ce privește bugetul și termenele de execuție, minimizând implicarea pe șantier.

Casele modulare Dwellii sunt produse 100% în România, în județul Brașov, la Râșnov. Locuințele sunt disponibile pentru România și Germania. Casele au o suprafețe între 52 și 70 mp și există șapte modele. Prețurile pornesc de la 1.300 eur/mp. Proprietarii trebuie doar să realizeze fundația, scrie Biz Brasov.

Clienții români, sceptici la început, preferă locuințe permanente
În România, una dintre provocările majore a fost și rămâne convingerea clienților de beneficiile caselor modulare premium, deoarece există mult scepticism privind durabilitatea și calitatea acestora în comparație cu construcțiile tradiționale, spune co-fondatorul Dwelii.

Compania brașoveană Dwellii livrează „case la cheie”, pe care le asamblează în 24 de ore în locația aleasă de proprietar 2 Compania brașoveană Dwellii livrează „case la cheie”, pe care le asamblează în 24 de ore în locația aleasă de proprietar 3 Compania brașoveană Dwellii livrează „case la cheie”, pe care le asamblează în 24 de ore în locația aleasă de proprietar 4 Compania brașoveană Dwellii livrează „case la cheie”, pe care le asamblează în 24 de ore în locația aleasă de proprietar 5

Iar în ceea ce privește alegerea între case de vacanță și locuință permanentă, Horia Bălan precizează că „în piața caselor modulare premium, preferințele clienților din România față de cei de pe piețele externe pe care le vizăm variază, dar am putea spune că se conturează o tendință predominantă către locuințele permanente datorită avantajelor legate de eficiența energetică, sustenabilitate și, mai ales, timpul redus de construcție.

În România, există o cerere semnificativă și pentru case de vacanță, în special în zonele turistice, pe fondul dezvoltării continue – și am putea spune chiar alerte – a domeniului în ultimii ani.”

Cei mai mulți dintre clienți sunt cei care doresc o casă de vacanță pe care o pot închiria periodic. Această tendință este influențată de dorința de a avea un refugiu modern și confortabil în zonele turistice sau rurale.

„Cu toate acestea, există și un interes în creștere din partea antreprenorilor din zona de hospitality care doresc să își dezvolte sau să își extindă afacerile, folosind casele modulare ca facilități de cazare, o soluție care permite un ROI rapid”, adaugă el.

Previous Story

Nadia Comăneci, mesaj pentru gimnasta din SUA, după ce a pierdut medalia olimpică în favoarea Anei Bărbosu

Next Story

Ștefan Bănică Jr. reacționează, după ce s-a spus că este în stare gravă la spital, după un accident între Brașov și Buzău