Cinci tineri au murit pe loc după ce au lovit un bicilcist și au intrat cu mașina într-un cap de pod

Last Updated on august 12, 2024 Cinci tineri au murit pe loc după ce au lovit un bicilcist și au intrat cu mașina într-un cap de pod 1

Moarte violentă pentru 5 tineri, într-un grav accident de circulație. Şoferul ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un biciclist de 15 ani apoi s-a izbit de un cap de pod. Maşina în care se aflau cei 5 s-a făcut praf în urma impactului extrem de violent. Salvatorii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic.

Autoturismul era condus de un tânăr de 22 ani, care se îndrepta alături de cei patru prieteni, spre localitatea Gelmar, Hunedoara. La un moment dat, şoferul a încercat să depăşească o maşină, însă, cel mai probabil din cauza vitezei mult prea mari, a pierdut controlul volanului, a lovit un biciclist şi mai apoi s-a izbit de un cap de pod, scrie Observator TV.

Impactul a fost atât de violent încât maşina s-a rupt pur şi simplu în zeci de bucăţi. Ceilalţi participanţi la trafic au fost martorii unor scene greu de descris.

Colegii de la departamentul Orăștie au fost îngroziți de ce au găsit la locul accidentului, cele cinci persoane decedate. Toți erau tineri. Toate echipajele de intervenție și ale ambulanțelor, jandarmi, polițiști, toți au sperat după apelul la 112 că mai pot fac ceva pentru răniți, dar din păcate toți au fost găsiți decedați”, a declarat la Antena 3 CNN Lucian Morogan, purtător de cuvânt ISU Hunedoara.

Cinci tineri au murit pe loc după ce au lovit un bicilcist și au intrat cu mașina într-un cap de pod 2 Cinci tineri au murit pe loc după ce au lovit un bicilcist și au intrat cu mașina într-un cap de pod 3 Cinci tineri au murit pe loc după ce au lovit un bicilcist și au intrat cu mașina într-un cap de pod 4

Înainte de impactul fatal, a acroșat un adolescent de 15 ani, care mergea cu bicicleta pe carosabil. Băiatul a fost dus la spital, la Deva. De îngrijiri medicale a avut nevoie și o femeie, care a făcut atac de panică după ce a văzut măcelul. Cel mai probabil, viteza excesivă a dus la această tragedie. Ancheta deschisă de polițiști va face lumină în acest caz.

O altă persoană, un biciclist în vârstă de 15 ani, aflat în trafic, a fost rănit, iar o femeie a suferit un atac de panică. Ambulanţele SMURD şi ale S.A.J. au transportat persoanele rănite la spitalele din Orăştie şi Deva”, conform ISU Hunedoara, scrie Stirile Pro Tv.

(Video de la 0:39)

Previous Story

Minoră dată dispărută după ce i-a spus mamei că vine în excursie la Brașov. „Pentru Cuți Cristina a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional”

Next Story

Ministrul Sorin Grindeanu, despre autostradă: „Sper ca până împlinesc 56 – 57 de ani să apuc să merg de la Comarnic la Brașov pe ea”