Câți bani cere brașoveanul Horia Brenciu pentru o cântare. În tinerețe artistul a fost curier: „Duceam plicuri multor firme mari din Braşov”

Last Updated on august 29, 2024 Câți bani cere brașoveanul Horia Brenciu pentru o cântare. În tinerețe artistul a fost curier: „Duceam plicuri multor firme mari din Braşov” 1

Horia Brenciu este recunoscut pentru talentul său și apreciat pentru muzica sa. Artistul are în repertoriu piese din toate categoriile, drept urmare satisface cam toate gusturile la evenimentele unde este invitat. Cu toate acestea și tariful său este unul pe măsură. Potrivit informațiilor din spațiul public, acesta cere 13.000 de euro pentru o reprezentație de 50 de minute. De menționat este faptul că el nu pleacă cu toată suma acasă.

Asta pentru că este întotdeauna însoțit de 8 instrumentiști care trebuie și ei plătiți din aceiași bani. În cazul în care vine cu echipa extinsă, tariful lui Brenciu poate ajunge până la 20.000 de euro. Cert este că artistul nu negociază prețul, mai ales că de el depind și ceilalți instrumentiști și vocaliști alături de care cântă. Plus că show-ul este întotdeauna unul live. Dacă acum artistul câștigă foarte bine și din proiectele televizate la care participă, în tinerețe lucrurile au stat diferit pentru artist, scrie evz.ro.

Mai ales că începuturile au fost destul de complicate din punct de vedere financiar. „Am fost curier. Duceam plicuri multor firme mari din Braşov. Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câţiva lei, dar erau primii mei bani câştigaţi. Experienţa aceea mi-a făcut foarte bine. Următoarea slujbă a fost cea de reporter, la TVR. Acolo am alergat şi mai mult.

Puteam să devin maratonist, dar am ratat momentul”, a declarat artistul.

Horia Brenciu și-a filmat cel mai recent videoclip în centrul Clujului
Clujul a fost ales de Horia Brenciu drept locație pentru cel mai recent videoclip.

Videoclipul surprinde imagini din zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, în Piața Lucian Blaga și pe strada Clinicilor, dar și multe cadre din în interiorul Castelului Banffy din Răscruci.

Noua piesă se numește ,,Cea mai frumoasă femeie” iar artistul a lansat-o pe 27 august, chiar de ziua lui. ,,Peste 2 zile, vine nouă mea piesă, cu clipul aferent! S-a filmat 2 zile la el. Regizorul Iura Luncasu m-a pus să fac tot felul de năzbâtii… Amândoi am încercat să găsim… cea mai frumoasă femeie! Pe 27 august vedeți dacă am și reușit!”, a scris artistul pe pagina sa, cu două zile înainte de lansarea noii melodii.

”S-a filmat 2 zile la el. Regizorul Iura Luncașu m-a pus să fac tot felul de năzbâtii… Amândoi am încercat să găsim… cea mai frumoasă femeie”, a spus Brenciu.

Câți bani cere brașoveanul Horia Brenciu pentru o cântare. În tinerețe artistul a fost curier: „Duceam plicuri multor firme mari din Braşov” 2 Câți bani cere brașoveanul Horia Brenciu pentru o cântare. În tinerețe artistul a fost curier: „Duceam plicuri multor firme mari din Braşov” 3

Pe 27 august, Horia Brenciu a împlinit 52 de ani. Cu această ocazie, soția lui, Alice Dumitrescu, i-a transmis un mesaj care a emoționat pe toată lumea. „E ziua celui mai frumos bărbat din lume! Să fii fericit, iubire!”, a fost mesajul transmis de Alice Dumitrescu pentru soțul ei, Horia Brenciu.

Horia Brenciu s-a născut în 27 august 1972 la la Brașov. A absolvit Colegiul Național „Andrei Șaguna”, Academia de Teatru și Film din București și Școala Populară de Artă din orașul său natal.

Cântărețul își face debutul la numai 18 ani, în anul 1990, în trupa „Apropo”, pe vremea respectivă cântând la pian, și abia mai târziu remarcându-se vocal.

De-a lungul carierei sale muzicale, Horia Brenciu a fost în juriul X-Factor, emisiune realizată de Antena 1, însă în 2019 s-a întors ca jurat la Vocea României, emisiune realizată de Pro TV, în locul cântăreței Andra.

Previous Story

Ce pensie va încasa brașoveanul Ion Ţiriac după recalculare. Miliardarul pune toţi bani într-un cont şi nu s-a atins de ei de 25 de ani

Next Story

Brașov. Astăzi Începe Oktoberfest. Traseul Paradei