Brașov. Paradisul Acvatic schimbă programul de Sf. Maria. „Am prelungit programul pentru ca tu să te bucuri de toboganele noastre spectaculoase și de piscinele relaxante”

Last Updated on august 13, 2024 Brașov. Paradisul Acvatic schimbă programul de Sf. Maria. „Am prelungit programul pentru ca tu să te bucuri de toboganele noastre spectaculoase și de piscinele relaxante” 1

Paradisul Acvatic din Brașov anunță că prelungește programul de Sf. Maria, va fi mai mult timp pentru distracție.

Paradisul Acvatic: Veste mare! 🌊 Programul se modifică de Sf Maria, distracția începe mai repede.
Am prelungit programul pentru ca tu să te bucuri de toboganele noastre spectaculoase și de piscinele relaxante 😊

Nu rata ocazia de a te bucura de o zi întreagă de soare și distracție, urmată de un sumpset de poveste🌆”

Brașov. Paradisul Acvatic schimbă programul de Sf. Maria. „Am prelungit programul pentru ca tu să te bucuri de toboganele noastre spectaculoase și de piscinele relaxante” 2

Brașovul geme de turiști vara aceasta: Hotelurile anunță un grad de ocupare de aproape 100% în minivacanța de Sfânta Maria
Gradul de ocupare este de aproape 100% pe Valea Prahovei și în Brașov. Românii și-au făcut rezervările mai aproape de data sejurului, motivele fiind voucherele de vacanță, care au venit ceva mai târziu, dar și starea vremii, transmite Radio România Brașov preluat de Biz Brasov.

Care sunt destinațiile de la munte cele mai căutate pentru această minivacanță și cât costă pachetele de cazare ne spune vicepreședintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, Adrian Voican:

Sinaia, Predeal, Bușteni, Azuga, Poiana Brașov. La munte se vinde și cazare cu mic dejun sau cazare simplă și atunci putem să găsim pachet de trei nopți. Ar fi cel mai des rezervat în acest moment trei nopți de la 500-800 lei sau 1.100 lei de persoană. Mă refer aici la cazări de 3-4 stele, cu facilități cum ar fi piscină interioară, exterioară, acces la saună, SPA și alte servicii din acestea.”

Sărbătoarea de Sfânta Maria este vârful de sezon pentru turismul de la munte și nu numai. Motivul ni-l explică tot Adrian Voican:

Întotdeauna românii sunt foarte atenți la sărbătorile cu dată fixă, pentru că noi, românii, suntem mari fani ai punților, ai zilelor libere care unesc sărbătorile cu weekendul. Așa se întâmplă și anul acesta de Sfânta Maria, sărbătoare foarte importantă la români care pică joi, deci vineri, foarte mulți dintre români își iau liber și fac o minivacanță cu weekendul.”

Previous Story

Brașov. Muzica se întoarce în „Vulcanul stins” de la Racoş, gazda Festivalului Ziua Pietrei

Next Story

Un șofer a spart cu pumnul parbrizul unei mașini, după ce o şoferiţă la semafor i-a atras atenţia că a greşit în trafic