Brașov. Flavia Bohghiu a născut o fetiță. Radu Hossu: „Flavia și Sara sunt bine și pentru asta le mulțumesc celor de la Maternitatea Brașov”

Last Updated on august 22, 2024 Brașov. Flavia Bohghiu a născut o fetiță. Radu Hossu: „Flavia și Sara sunt bine și pentru asta le mulțumesc celor de la Maternitatea Brașov” 1

Flavia Bohghiu, fost primar al Brașovului, a născut astăzi o fetiță. Vestea fost dată pe Facebook de partenerul său, Radu Hossu.

Radu Hossu:Am schimbat casca militară de protecție cu casca medicală de protecție pentru că la 10:55 eu și Flavia Boghiu am devenit părinții Sarei Maria.
Niciodată n-am crezut în clișeul “sentimentul când îți zii copilul în brațe pentru prima dată este unic și de nedescris”. Acum cred.

Flavia și Sara sunt bine și pentru asta le mulțumesc celor de la Maternitatea Brașov în special domnului doctor Anastasiu și Filofteia Matei. Iar eu sunt copleșit. Cam ăsta e rezumatul pe ziua de azi.

Brașov. Flavia Bohghiu a născut o fetiță. Radu Hossu: „Flavia și Sara sunt bine și pentru asta le mulțumesc celor de la Maternitatea Brașov” 2

Pentru că am zis rezumat, voi lua o pauză după 909 zile de când am încercat să vă ofer speranță, încredere și informații corecte legate de războiul din Ucraina. Vă mulțumesc că v-a păsat, că vă pasă și că v-ați implicat.
Voi publica în curând și raportul detaliat al donațiilor și al cheltuielor.
Cred că așa se simt campionii olimpici!”

Previous Story

Urşi surprinşi la tomberoanele din Poiana Braşov. Traseele montane cele mai frecventate de urși în 2024

Next Story

Brașov. Urși pe traseele turistice de pe Tâmpa. „Sus pe Tâmpa, o familie a văzut un pui de urs pe un traseu diferit de al meu”