Brașov. Flavia Boghiu, primul mesaj după ce a născut o fetiță: „O mogâldeață roz cu gura mare/La cât e de hotărâtă, parcă văd că o să organizeze proteste ca taică-su”

Last Updated on august 22, 2024  

Brașov. Flavia Boghiu, primul mesaj după ce a născut o fetiță: „O mogâldeață roz cu gura mare/La cât e de hotărâtă, parcă văd că o să organizeze proteste ca taică-su” 1

Flavia Boghiu, viceprimar al Brașovului, a transmis un prim mesaj după ce a născut astăzi o fetiță. Numele ales de Flavia Boghiu și tatăl copilului, activistul civic Radu Hossu pentru fetiță este Sara Maria, scrie Biz Brasov.

Cea mai faină primă întâlnire!
Începând de astăzi Radu Hossu și cu mine suntem fericiții părinți ai Sarei Maria, o mogâldeață roz cu gura mare 🤭.
Mulțumiri personalului de la Maternitatea Brașov și toată admirația pentru profesionalismul și dedicarea cu care își fac treaba, sunteți extraordinari!

Vă mulțumim și vouă pentru sutele de mesaje, pentru gândurile de bine și ne bucurăm să vă simțim aproape în cea mai fericită zi.
Să fim bine!

P.S. la cât e de hotărâtă, parcă văd că o să organizeze proteste ca taică-su 🙃” a scris Flavia Boghiu pe Facebook.

Brașov. Flavia Boghiu, primul mesaj după ce a născut o fetiță: „O mogâldeață roz cu gura mare/La cât e de hotărâtă, parcă văd că o să organizeze proteste ca taică-su” 2

„Am schimbat casca militară de protecție cu casca medicală de protecție pentru că la 10:55 eu și Flavia Boghiu am devenit părinții Sarei Maria.

Niciodată n-am crezut în clișeul «sentimentul când îți ții copilul în brațe pentru prima dată este unic și de nedescris». Acum cred.

Flavia și Sara sunt bine și pentru asta le mulțumesc celor de la Maternitatea Brașov în special domnului doctor Anastasiu și Filofteia Matei. Iar eu sunt copleșit. Cam ăsta e rezumatul pe ziua de azi”, a scris Radu Hossu, conform mytex.ro

Previous Story

Brașov. Urși pe traseele turistice de pe Tâmpa. „Sus pe Tâmpa, o familie a văzut un pui de urs pe un traseu diferit de al meu”

Next Story

Bacșișul la restaurante, noua modă: „Ospătarul a refuzat 20 de lei. A vrut să-mi dea peste nas că las prea puțin bacșiș”