Brașov: Cei 3 bărbați care au lovit cu căruța o ambulanță și au rănit un asistent medical, arestați pentru 24 de ore

Last Updated on august 29, 2024 Brașov: Cei 3 bărbați care au lovit cu căruța o ambulanță și au rănit un asistent medical, arestați pentru 24 de ore 1

Cei trei bărbați care se aflau în căruța care a lovit o ambulanță – în județul Brașov – au fost reținuți. Se pare că cei trei se aflau la furat în momentul în care au provocat accidentul soldat cu rănirea gravă a unui asistent medical.

Căruțașul de 19 ani și ceilalți doi bărbați aflați în atelajul care a lovit ambulanță la Sânpetru au fugit de la locul evenimentului și au fost identificați abia după câteva ore de polițiști. Au fost aduși la audieri și inițial a fost începută cercetarea pentru vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului, informează europafm.ro.

În scurt timp însă a reieșit că cei trei bărbați erau cu căruță pe o stradă întunecată pentru că se aflau la furat. Aceștia încărcaseră deja în atelajul lor mai multe bucăți de fier când au lovit ambulanța aflată în misiune. Asistentul medical aflat pe locul din dreapta al autosanitarei a fost grav rănit și a ajuns la spital.

Cercetările în dosar au fost acum extinse și pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Mașina de salvare a izbit o căruță nesemnalizată, iar o piesă a atelajului a tăiat abdomenul bărbatului aflat în misiune. Deși ambulanța era însoțită de o mașină a poliției, cei din căruță au reușit să fugă și au fost prinși abia marți, scrie stirileprotv.ro.

Coliziunea a avut loc în jurul orei două noaptea, în localitatea Sânpetru, limitrofă Brașovului, pe o porțiune de drum fără iluminat stradal.

Ambulanța transporta un pacient către spitalul de psihiatrie, urmată de un echipaj format dintr-un polițist și un jandarm. De pe o stradă lăturalnică a ieșit o căruță încărcată cu fier vechi.

Șoferul a încercat să o evite și a pătruns pe contrasens, dar impactul a fost inevitabil. Bara de fier cu ajutorul căruia era înhămat calul a străpuns portiera mașinii și a tăiat-o pe o lungime de aproape 1 metru. Drugul metalic l-a rănit grav pe asistentul medical, care călătorea în dreapta șoferului.

Previous Story

O brasoveanca din Anglia vinde sarmale la bucată, pe Internet: „Am făcut 1.600 de lire în două zile”.

Next Story

Accident Brașov. Biciclist lovit mortal de un camion