Brașov. Accident cu 7 maşini pe DN 11. Două persoane au fost rănite

Last Updated on august 12, 2024 Brașov. Accident cu 7 maşini pe DN 11. Două persoane au fost rănite 1

Accident cu șapte maşini, duminică seară, pe DN 11, în judeţul Braşov. În urma coliziunii dintre acestea, 2 persoane au beneficiat de îngrijiri medicale.

La acest moment traficul rutier este blocat pe DN 11, în zona localităţii Prejmer, ca urmare a producerii unui accident de circulaţie. În accident au fost implicate 7 autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea, 2 persoane beneficiază de îngrijiri medicale”, a transmis, duminică seară, IPJ Braşov, conform Stirile Pro Tv.

„La locul incidentului sunt directionate echipaje ale poliției, acestea urmând a efectua cercetări pentru stablirea cauzei și împrejurărilor în care acesta produs.
Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să păstreze o distanță de siguranţă fată de vehiculul din față și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

De asemenea, până la redeschiderea traficului, recomandăm conducătorilor auto ruta alternativă, respectiv pe DN 10, Prejmer – Lunca Câlnicului”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, citat de mytex.ro.

Previous Story

Ștefan Bănică Jr. reacționează, după ce s-a spus că este în stare gravă la spital, după un accident între Brașov și Buzău

Next Story

Americanii atacă decizia TAS pentru medalia de bronz. Bătălia pentru 4 secunde