Aeroportul Brașov. 62 de zboruri programate în această săptămână

Last Updated on august 6, 2024 Aeroportul Brașov. 62 de zboruri programate în această săptămână 1

Săptămână plină la Aeroportul Brașov după revenirea companiei Fly Lili. 62 de zboruri de linie și charter sunt programate în săptămâna 5-11 august. Aceasta include 50 de zboruri regulate către 9 destinații europene, operate de companiile Wizz Air și Fly Lili, plus 12 zboruri charter către Antalya și Creta.

Wizz Air oferă conexiuni cu Londra-Luton (luni, miercuri, vineri), Budapesta (marți, joi, sâmbătă) și Dortmund (marți, joi, sâmbătă, duminică), în timp ce Fly Lili, cu baza operațională pe Aeroportul Brașov, zboară spre și dinspre Munchen (luni, miercuri, vineri), Stuttgart (luni, miercuri, vineri), Roma (marți, joi, duminică), Nurnberg (marți, joi, duminică), Salonic (joi, duminică) și Barcelona (sâmbătă).

Președintele Consiliului Județean Brașov, Constantin Todorică Șerban, citat de brasov.net: „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav nu doar că este pe deplin operațional, dar reprezintă și o adevărată sursă de prosperitate pentru comunitatea noastră. Fiecare pasager sosit, fie cu un zbor de linie, fie cu unul privat, aduce un impuls semnificativ economiei brașovene.

Turiștii care ne calcă pragul se bucură de frumusețile și ospitalitatea Brașovului, contribuind astfel la dezvoltarea și bunăstarea întregii regiuni. Vă mulțumim din inimă pentru susținere și pentru că sunteți alături de noi în această călătorie incredibilă!”

Aeroportul Internațional Brașov: Servus, Braşov!
Unde îți zboară gândul astăzi?
Alege dintre cele 9 destinații oferite de Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav!
Wizz Air și FLY LILI asigură săptămâna aceasta zboruri regulate către: Londra, Dortmund, Budapesta, Barcelona, Salonic, Roma, München, Nürnberg și Stuttgart.

Aeroportul Internațional Brașov amenajează noi spații în incinta terminalului pe care să le închirieze unor prestatori de servicii
Odată cu extinderea activității aeroportuare, Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav intenționează să diversifice și oferta de servicii din incinta terminalului, ținând cont că încă este deficitar la acest capitol. Astfel, începe amenajarea unor spații pe care să le poată închiria. Pentru început, a fost semnat un contract în valoare de 20.209,71 lei fără TVA cu constructorul terminalului, compania UTI, în vederea realizării racordurilor electrice și sanitare pentru „chioșcurile” din incintă, scrie Biz Brasov.

Anul acesta, aeroportul brașovean a scos la închiriat două spații: schimb valutar (5,90 mp) și închirieri mașini (8,67 mp). Prețul de pornire al chiriei a fost de 33 euro/mp.

Pentru spațiile deja închiriate de anul trecut, la licitație, s-au stabilit prețuri exorbitante pentru chirii: până la 570 euro/lună/mp chirie pentru un bancomat și chiar de 1.100 euro/mp/lună pentru un automat de cafea sau snack-uri.

Previous Story

Doi tineri căsătoriți de doar două luni și-au găsit sfârșitul pe DN2. Aveau nunta programată în toamnă

Next Story

Accidente Brașov: 3 persoane rănite pe DN1, între Perșani si Vlădeni. Pieton aruncat cu capul de asfalt