Accidentul cu 5 tineri morți produs de un șofer care avea permis de câteva luni și urma să aibă un copil în curând

Last Updated on august 12, 2024 Accidentul cu 5 tineri morți produs de un șofer care avea permis de câteva luni și urma să aibă un copil în curând 1

Cinci tineri au murit după ce au intrat cu maşina într-un parapet de pe marginea drumului. Martoriii spun că şoferul, un începător de 22 de ani, mergea cu viteză şi ar fi fost băut atunci când a pierdut controlul volanului. Tinerii au lăsat în urmă copii şi două soţii însărcinate. Şoferul avea permis din decembrie. În ultimele luni a fost sancţionat de mai multe ori de poliţiştii de la rutieră, conform Stirile Pro TV.

La volanul autoturismului cu 200 de cai putere era un tânăr de 22 ani. Avea permis de doar câteva luni, iar unul dintre pasageri îi împrumutase maşina pentru o călătorie de 30 de kilometri. Cei cinci tineri tocmai plecaseră din Geoagiu şi se îndreptau spre Orăştie. Înainte de podul peste Mureş, în miezul nopţii, fără să se asigure, şoferul intră într-o depăşire periculoasă. Pierde controlul volanului şi se izbeşte puternic cu maşina într-un cap de pod. În urma impactului parapetul se rupe şi loveşte un băiat de 15 ani care mergea pe bicicletă.

Martorii spun că şoferul nici nu a apucat să frâneze înainte de impactul devastator. “Ei spun că ar fi avut peste 200. “Pe unu l-a proiectat prin luneta din spate în partea dreaptă. Tabla l-a lovit pe copil. Cum a întors-o, l-a prins cu bicicleta”, povesteşte un martor.

Băiatul de pe bicicletă a fost dus la spitalul din Deva şi apoi transferat apoi la Timişoara unde a ajuns direct pe masa de operaţie.

Accidentul cu 5 tineri morți produs de un șofer care avea permis de câteva luni și urma să aibă un copil în curând 2

“La faţa locului s-a găsit un adevărat carnagiu, imagini greu de descris. O victimă colaterală, un minor de 15 ani a fost transportat la spital cu multiple contuzii şi traumatisme”, declară Călin Dumitrescu, de la Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara, conform Observator TV.

Cei cinci tineri din maşină aveau între 19 şi 24 de ani. Patru dintre ei erau rude. Toţi au lăsat în urmă copii şi două soţii însărcinate. “Un băiat de la noi, Abel, a avut patru fetiţe. Un băiat, nevastă-sa e gravidă, are o fată. Trebuie să nască peste două luni. Unu nevastă-sa e gravidă. Au fost nişte băieţi deosebiţi. Maşina era a unui băiat, a ăstuia care are patru fete. Nu conducea el, cică băiatul celălalt”, ne mărturiseşte o cunoştiinţă.

(Video de la min 6:40)

Previous Story

Cum arată anul școlar 2024-2025 pentru elevii brașoveni. Două module și o vacanță diferită de la județ la altul

Next Story

Pompierii români, conduși de un brașovean, intervin în Grecia pentru stingerea unui incendiu major în regiunea Attica