Accidente Brașov. Două persoane încarcerate pe DN 1. O persoană rănită pe Calea București

Last Updated on august 5, 2024 Accidente Brașov. Două persoane încarcerate pe DN 1. O persoană rănită pe Calea București 1

Trei persoane au fost rănite, luni după-amiază, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, pe DN 1, în apropiere de Făgăraş, judeţul Braşov, în urma impactului ambele maşini fiind proiectate în afara şoselei. Una dintre victime a fost preluată de un elicopter SMURD.

În urma accidentului au rezultat trei victime conștiente, dintre care două încarcercate. La fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, o ambulanta SAJ și un elicopter SMURD.
Se intervine pentru pentru descarcerarea victimelor, pentru acordarea asistentei medicale si pentru asigurarea măsurilor PSI”, au transmis reprezentanții ISU Brașov, citați de Biz Brașov.Accidente Brașov. Două persoane încarcerate pe DN 1. O persoană rănită pe Calea București 2

Toate cele 3 persoane sunt conștiente și vor fi transportate la Spitalul Județean Brașov de către elicopterul SMURD și două ambulanțe pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate, conform Salut Făgăraș.

 

Accident pe Calea București din Brașov
Un accident rutier s-a produs pe Calea București din Brașov, în urma căruia o persoană a fost rănită. Incidentul a avut loc in jurul orelor 17:00 și a dus la intervenția echipajelor de poliție și ambulanță pentru a acorda primul ajutor victimei și a evalua situația, scrie brasov.net.

Accidente Brașov. Două persoane încarcerate pe DN 1. O persoană rănită pe Calea București 3

Detalii despre circumstanțele accidentului sunt încă neclare, dar autoritățile au început o investigație pentru a stabili cauzele care au dus la coliziune. Traficul în zonă este afectat, iar șoferii sunt rugați să evite zona și să respecte restricțiile temporare impuse de poliție.

Echipele de intervenție lucrează pentru a curăța locul accidentului și a relua în condiții de siguranță circulația.

Previous Story

Doi tineri pe trotuar au supravieţuit după ce au fost loviţi de o camionetă

Next Story

Fly Lili anunță noul orar de zbor de la Aeroportul Brașov