Accident Brașov. Mașină strivită de un TIR: „Pagube: stația de autobuz dărâmata, mașina parcată strivita”

Last Updated on august 15, 2024 Accident Brașov. Mașină strivită de un TIR: „Pagube: stația de autobuz dărâmata, mașina parcată strivita” 1

Un șofer și-a găsit mașina strivită de un TIR, în această dimineață în localitatea Părău, județul Brașov. Potrivit autorităților locale din comună, care au postat câteva fotografii, dar și un video, șoferul unei autocisterne a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, distrugând stația de autobuz, dar și o mașină care era parcată. Din fericire, în mașina parcată nu se afla nimeni.

Accident în fața primăriei Părău. Tir răsturnat datorita vitezei neadaptata la drum!
Pagube: stația de autobuz dărâmata, mașina parcată strivita …slava Domnului ca nu era nimeni în mașina. Slava Domnului ca avem parcarea amenajată…ieșea un carambol!“, a scris pe o pagina de socializare primarul com. Părău, Ovidiu Ovesea, conform Fagarasultau.ro.

Dragi cetățeni v-am transmis și vă voi mai transmite.Daca nu luam anumite măsuri de prevenție pot avea loc tragedii!
Astăzi este sărbătoare. Mare sărbătoare!
Cetățeni care vin la slujbă la biserică în Părău. Oare ce s-ar fi întâmplat dacă erau parcate mașini în fața dispensarului()?
Atrag atenția din nou asupra utilajelor și agregatelor agricole lăsate pe domeniul public…este doar o chestiune de timp pana se va întâmpla vreo nenorocire…de aceea am luat și voi lua masuri (preventie)!”, a mai transmis primarul pe Facebook.

Accident Brașov. Mașină strivită de un TIR: „Pagube: stația de autobuz dărâmata, mașina parcată strivita” 2

Accident Brașov. Mașină strivită de un TIR: „Pagube: stația de autobuz dărâmata, mașina parcată strivita” 3 Accident Brașov. Mașină strivită de un TIR: „Pagube: stația de autobuz dărâmata, mașina parcată strivita” 4

,,Este vorba despre un eveniment cu avarii. Un camion a ieșit în afara părții carosabile”, au spus repreznetanții IPJ Brașov, conform salutfagaras.ro.

Previous Story

Intervenția pompierilor brașoveni la incendiul de la restaurantul de pe culoarul Rucăr – Bran

Next Story

Ana-Maria Bărbosu va primi astăzi medalia de bronz câștigată la Paris și apoi recâștigată la TAS