Accident Brașov. Biciclist lovit mortal de un camion

Last Updated on august 29, 2024 Accident Brașov. Biciclist lovit mortal de un camion 1

Un biciclist a fost accidentat mortal de un camion, în această dimineață, la ieșire din municipiul Brașov spre Feldioara.

Traficul rutier se desfăsoară îngreunat la acest moment pe Calea Feldioarei, din municipiul Brașov, ca urmare a unui accident rutier ce a avut loc cu puțin timp în urmă.

Accidentul s-a produs în urma coliziunii dintre un autocamion și o bicicletă, în condiții ce urmează a fi lămurite în cadrul anchetei, ce se află în curs de desfășurare. Din păcate, în urma impactului dintre cele două vehicule, conducătorul bicicletei, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a suferit leziuni pentru care personalul medical sosit la fața locului a declarat decesul.

Cauza descrisă este cercetată de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Brașov sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar dosarul se află sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, potrivit mytex.ro.

Previous Story

Brașov: Cei 3 bărbați care au lovit cu căruța o ambulanță și au rănit un asistent medical, arestați pentru 24 de ore

Next Story

Ursoaica relocată din cartierul brașovean Noua a murit după ce s-a sufocat într-un gard din Prahova