A murit fetița de 2 ani care a căzut de la etajul 9 al unui bloc

Last Updated on august 12, 2024 A murit fetița de 2 ani care a căzut de la etajul 9 al unui bloc 1

O fetiță de 2 ani a murit duminică la spital, după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc, duminică dimineața, într-un moment de neatenţie al părinţilor, conform Libertatea.

Martorii nu şi-au dat seama în primele secunde ce s-a întâmplat. “O bufnitură, odată. Buf! Eram chiar aici, în balcon şi când mă uit, jos, zic: care o fi aruncat păpuşa aia mare. O păpuşă mare”, spune un martor.

Nouă etaje a căzut fetiţa de doia ani din Deva. Disperat, tatăl a coborât în fugă în grădina blocului. “Părinţii şi-au dat seama, că el era desculţ şi dezbrăcat. A fugit şi a luat-o şi a pus-o pe bancă şi o resuscita”, povesteşte o femeie, martoră la tragedie.

Când ambulanţa a ajuns la bloc, fetiţa era fără suflare. “Au plecat cu manevre de reuscitare în curs, spre Urgenţă. Din datele pe care le am, resuscitarea a fost cu succes, cordul a pornit. Acum fetiţa este într-o stare comatoasă”, a declarat iniţial Călin Dumitrescu, SAJ Hunedoara.

Însă, după mai bine de 8 ore de agonie, fetiţa a murit la spital. Poliţiştii spun că totul s-a întâmplat într-un moment de neatenţie al părinţilor. Nu au văzut când fetiţa s-a urcat pe pervazul ferestrei lăsate deschise. Durerea a fost prea mare pentru mamă.

“A mai fost solicitată o altă ambulanţă cu asistent, care a intervenit la mama fetiţei, care a leşinat datorită şocului şi a fost dusă şi mama la spital”, a precizat Călin Dumitrescu, SAJ Hunedoara.

(Video de la 0:20)

Previous Story

Ministrul Sorin Grindeanu, despre autostradă: „Sper ca până împlinesc 56 – 57 de ani să apuc să merg de la Comarnic la Brașov pe ea”

Next Story

Autostrada Făgăraș – Sibiu. Un mic oraș va fi construit pentru 1.500 de muncitori, care vor lucra la realizarea obiectivului