A murit electrocutat în timp ce își punea hainele la spălat. „Pacientul a folosit un prelungitor clasic cuplat la mașina de spălat”

Last Updated on august 8, 2024 A murit electrocutat în timp ce își punea hainele la spălat. „Pacientul a folosit un prelungitor clasic cuplat la mașina de spălat” 1

Un bărbat a avut parte de o moarte violentă. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit electrocutat în propria curte, după ce a vrut să-și pună hainele la spălat.

Bărbatul din Probota, județul Iași, a murit electrocutat atunci când a vrut să folosească mașina de spălat, instalată în curte. Într-un moment de neatenție, acesta s-a electrocutat când a vrut să își spele hainele. Această neatenție l-a costat viața. „Pacientul a folosit un prelungitor clasic cuplat la mașina de spălat care se afla afară pe pământ cu apă pe lângă ea”, a declarat coordonatorul UPU SMURD, Diana Cimpoeșu, potrivit publicației locale TeleM, scrie Fanatik.

Fiul victimei a fost cel care a alertat autoritățile. Până la sosirea medicilor, acesta a efectuat manevre de resuscitare. Medicii elicopterului SMURD l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator.

Elicopterul la Probota a intervenit la un bărbat de 50 ani, găsit în decubit dorsal pe pământ, în stop cardio respirator asistolie cu midriaza fixă şi cianoză la nivelul capului şi gâtului cu resuscitare cardio pulmonară (RCP) în curs efectuate de fiul victimei…

S-a continuat RCP timp de 30 min în care a persistat ritmul de asistolie, neresponsiv la manevrele de resuscitare. S-a constatat decesul în prezenţa poliţiei”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, conform sursei citate.

Adolescentă de 16 ani, între viaţă şi moarte pentru un selfie. S-a urcat pe un vagon de tren şi s-a electrocutat
O tânără de 16 ani se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital, după ce s-a urcat pe un vagon pentru a face poza perfectă, scrie Observator.

Incidentul a avut loc în apropierea Gării Arad, pe strada Trenului din cartierul Grădiște, unde tânăra s-a electrocutat urcându-se pe un vagon de marfă.

Adolescenta nu a ţinut cont de pericol, în ciuda avertismentelor prietenelor, şi a urcat pe garnitura aflată sub tensiune. După doar câţiva paşi fata a fost electrocutată şi aruncată de la înălţime.

Tânăra are arsuri de gradele 2 şi 3 pe jumătate din suprafaţa corpului şi a fost transportată de urgenţă la spital. În urmă cu puţin timp un tânăr de 19 ani a făcut aceeaşi imprudenţă.

Previous Story

Concerte Loredana și Agurida Band, Irina Rimes, Vunk și Alina Eremia la Zilele Cristianului

Next Story

Popeyes deschide un restaurant la Brașov