„A căzut Catalina”. O tânără a murit în Munții Bucegi după ce a căzut de la 300 de metri

Last Updated on august 17, 2024 „A căzut Catalina”. O tânără a murit în Munții Bucegi după ce a căzut de la 300 de metri 1

O turistă a avut parte de o moarte violentă  în Munții Bucegi, unde se afla în drumeție alături de trei prieteni, a anunțat Salvamont Prahova. Cei patru, două fete și doi băieți, au încercat să străbată Brâna Aeriană. Din păcate, o fată din grup a murit după ce a alunecat şi a căzut de la o înălţime de 300 de metri.

Angi Serban: „A căzut Catalina Gabriela Iacob de pe munte și n-a supraviețuit.
Am primit vestea mai devreme de la o colegă civică..
Cătălina era voluntar Agent Green, își dorea să protejeze natura pe care o iubea atât de mult. Avea grijă de 3 pisicuțe, una salvată într-o ieșire la aer cu mine.

Acum două seri m-a chemat la ea să o ajut să shimbe butucul ușii pt. că cel pe care îl angajase să o facă nu s-a mai prezentat. M-am dus și am pus împreună butucul nou la 11 noaptea. Voia să rezolve pentru că a doua zi (ieri) pleca la munte.

Azi mi-a căzut în cap vestea asta și nu știu ce să mai zic..
Poliția încearcă să-i găsească familia, noi, colegii civici, nu știm prea multe despre ai ei.
Băi, Cătălino, să-mi bag picioarele, m-am săturat să pierd oameni”

Şocaţi de cele întâmplate sub ochii lor, prietenii victimei au făcut atacuri de panică. Cea de-a doua fată din grup nu s-a mai putut deplasa. În cele din urmă, au alertat autoritățile despre tragedia petrecută, iar trupul neînsufleţit al victimei a fost recuperat de salvatorii montani.

„Am solicitat sprijin aero la POA Brașov. Un salvator montan a recuperat întâi, prin troliere, a doua fată care suferit un atac de panică și nu se mai putea deplasa. Ulterior, doi salvatori montani au fost inserați și au recuperat trupul neînsuflețit. Cei doi băieți din grup au coborât până la Refugiul Costila, de unde au fost recuperați de către salvamontiști. Condoleanțe familiei îndoliate!”, au transmis reprezentanții Salvamont Prahova.

Previous Story

Brașov. Medic în stare gravă, internat la Județean, după ce a fost găsit leșinat într-o toaletă publică

Next Story

O ursoaică cu trei pui a sărit la turiștii care s-au apropiat de ea ca să-i facă poze, pe Transfăgărășan