Brașov. Un bărbat s-a înecat după ce a căzut cu tractorul într-un lac

Last Updated on august 14, 2024 Brașov. Un bărbat s-a înecat după ce a căzut cu tractorul într-un lac 1

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a murit înecat după ce a căzut cu tractorul într-un lac. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânăr.

Tragedia s-a produs în comuna Șinca, județul Brașov. La fața locului s-au deplasat echipaje ale ISU cu o autospecială de descarcerare, o barcă pneumatică, un container multi-risc, o autospecială cu apă și spumă, dar și o ambulanță SAJ. În sprijinul acestora a fost și un echipaj de scafandri, conform B1Tv.

Brașov. Un bărbat s-a înecat după ce a căzut cu tractorul într-un lac 2 Brașov. Un bărbat s-a înecat după ce a căzut cu tractorul într-un lac 3

„În jurul orei 10.30 am fost anunțați că un tractor a căzut în lacul Bucium (n.r. comuna Șinca). La fața locului au fost alocate o autospecială de descacerare, o barcă pneumatică, echipajul de scafandri, containerul multirisc, o autospeciala cu apă și spumă și o ambulanță SAJ.

De asemenea, s-a deplasat si elicopterul SMURD Brasov. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către echipele de salvare, un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit înecat și declarat decedat de către personalul medical”, a anunțat ISU Brașov, conform Fanatik.

Previous Story

Pompierii brașoveni încearcă să stingă incendiul izbucnit la un restaurant

Next Story

Intervenția pompierilor brașoveni la incendiul de la restaurantul de pe culoarul Rucăr – Bran