12 persoane rănite într-un accident între Brașov și Buzău

Last Updated on august 19, 2024 12 persoane rănite într-un accident între Brașov și Buzău 1

12 persoane au fost rănite, printre care şi un copil în vârstă de cinci ani, într-un accident rutier care a avut loc în noaptea de duminică spre luni.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, accidentul a avut loc pe DN 10, în localitatea Cândești, în jurul orei 03:00, în urma coliziunii între două autovehicule. „Din primele date de la faţa locului, a reieşit că este vorba de o coliziune între două autovehicule, unul condus de un tânăr de 19 ani, din Verneşti, dinspre strada Nişcovului către intersecţia cu DN10 şi unul ce se deplasa pe drumul prioritar, dinspre Buzău către Braşov, la volanul căruia se afla un conducător auto de 30 de ani, din Calvini.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi şoferi şi a altor 10 persoane, trei din maşina şoferului din Verneşti şi şapte din autovehiculul conducătorului auto din Calvini, persoane cu vârste cuprinse între cinci şi 29 de ani, din Buzău, Verneşti, Berca şi Calvini”, informează IPJ, conform Antena 3.

12 persoane rănite într-un accident între Brașov și Buzău 2

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite Pro Tv.

Un tânăr de 18 ani a scăpat ca prin minune după ce a intrat cu mașina sub roțile unui TIR
Grav accident rutier produs pe DN 6, între Drobeta Turnu Severin și Orșova. Un șofer de 18 ani a rămas încarcerat după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de un autotren, scrie Antena 3.

Șoferul autotrenului povestește că autoturismul ar fi intract sub roțile mastodontului după ce tânărul ar fi pierdut controlul asupra volanului, intrând pe contrasens.
”Mi-a intrat în față, pe contrasens. Nu am avut ce să evit, a intrat direct în mine. Ce să evit?”, spune șoferul TIR-ului.

În urma impactului, autoturismul a fost zdrobit, iar tânărul a rămas încarcerat. Doar o minune l-a salvat.
Autotrenul circula din direcția Drobeta Turnu Severin – Orșova.

Previous Story

Aeroportul Brașov, închis duminică. Romatsa a pierdut legătura video cu turnul de control

Next Story

Brașov. Goat Rally 2024, astăzi, în Piața Sfatului