(Video) Un urs se plimbă liber de câteva nopți prin Grădina Zoologică Târgu Mureș. A atacat o căprioară

Last Updated on iulie 5, 2024 (Video) Un urs se plimbă liber de câteva nopți prin Grădina Zoologică Târgu Mureș. A atacat o căprioară 1

Un urs ia cina în oraș, la Grădina Zoologică Târgu Mureș. Până acum a servit o căprioară fragedă. Un urs liber se plimbă de câteva nopți prin Grădina Zoologică Târgu Mureș și a omorât o căprioară, au anunțat, joi, reprezentanții ZOO, pe pagina de Facebook, dar ei primesc în continuare vizitatori susținând că pe timp de zi ”Grădina Zoologică este sigură pentru vizitare”.

„De câteva nopți, un urs se plimbă pe teritoriul Grădinii Zoologice. Paznicii de noapte au observat animalul pe camerele de supraveghere, au informat imediat Jandarmeria, care a ajuns la fața locului fără întârziere de fiecare dată și au luat măsurile necesare.

Din păcate în cursul acestei nopți, ursul a reușit să prindă și să omoare una dintre căprioarele noastre. Grupul de intervenție a preluat cazul și se vor lua măsurile necesare pentru capturarea ursului.

Dorim să vă asigurăm că ursul apare doar pe timp de noapte, așa că Grădina Zoologică este sigură pentru vizitare pe parcursul zilei. Vă așteptăm cu drag!”, se arată în mesajul ZOO Târgu Mureș.

Bărbat dispărut la cules de ciuperci în Maramureș, după ce grupul din care făcea parte a întâlnit un urs / El a fost găsit acasă
UPDATE: Bărbatul de 55 de ani dat dispărut după ce s-a speriat de un urs la cules de ciuperci a fost găsit acasă, el fiind căutat de mai multe echipe de salvatori, a informat, duminică, directorul Serviciului Public Judeţean (SPJ) Salvamont Maramureş, Dan Benga, transmite G4 Media.

„Persoana căutată a fost găsită acasă. A specificat că a ţinut drumul şi a ajuns acasă şi nu s-a gândit să anunţe la 112”, a precizat Dan Benga.

Știrea inițială: Un bărbat care se afla la cules de ciuperci împreună cu alte persoane a fost dat dispărut după apariţia unui urs, a informat, duminică, directorul Serviciului Public Judeţean (SPJ) Salvamont Maramureş, Dan Benga.

„Acţiune de căutare – salvare a SPJ Salvamont Maramureş în zona de pădure a localităţii Ponorâta, pentru găsirea unui bărbat de 55 ani, plecat după ciuperci, dispărut din grupul din care făcea parte de mai bine de două ore şi jumătate şi care nu are telefon mobil la el. Aparţinătorul apelant spunea că grupul aflat la ciuperci s-a întâlnit cu un urs, s-au speriat şi au fugit, iar bărbatul căutat acum de echipele de salvare s-a îndreptat spre o râpă, direcţie în care a luat-o şi ursul. Nu putem verifica informaţiile furnizate de aparţinător”, a spus Dan Benga, transmite Agerpres.

Conform sursei citate, echipe de la SPJ Salvamont Maramureş, ISU şi jandarmi au plecat în zona menţionată pentru căutarea bărbatului.

Previous Story

Reacția englezilor după ce au văzut cum a plecat echipa României de la hotelul din Germania

Next Story

Video Reacția unui turist britanic în tren spre Brașov, la clasa 1. Era mai bine la clasa a doua