Reacția englezilor după ce au văzut cum a plecat echipa României de la hotelul din Germania

Last Updated on iulie 5, 2024 Reacția englezilor după ce au văzut cum a plecat echipa României de la hotelul din Germania 1

Fotbaliștii României au arătat un nivel de eleganță de nebănuit. Un alt lucru care i-a făcut pe vecinii de pe continent să ne laude la scenă deschisă a fost ce s-a întâmplat la plecarea de la hotelul din Wurzburg, unde au fost cazați reprezentanții României pe durata turneului final.

Cei de la hotelul Melchior Park au filmat modul în care românii și-au luat la revedere de la ei și au urcat imaginile pe internet, cu mesajul “Mulțumim pentru tot”.
Concret, înainte să plece la aeroport, jucătorii și cei din staff au făcut o așa-zisă “gardă de onoare” pentru angajații hotelului și i-au aplaudat zeci de secunde. Selecționerul Edi Iordănescu chiar a ținut să le strângă mâna personal fiecăruia dintre ei, scrie Digi Sport.

Imaginile au ajuns în presa britanică, iar cei de la Daily Star s-au arătat de-a dreptul impresionați de gestul făcut de reprezentanții țării noastre.

“Românii și-au arătat din nou clasa”, au scris aceștia, nu fără să amintească și celelalte moduri prin care România a lăsat o impresie extraordinară în fața Europei după acest turneu final.

România va încasa 12.250.000 de euro după participarea la EURO 2024
România a încasat un milion de euro pentru victoria în faţa Ucrainei (3-0), în meciul de debut la EURO 2024, iar apoi alte 500.000 de euro după remiza cu Slovacia (1-1). FOTO: Profimedia Images
România va încasa în total 12.250.000 de euro în urma participării la Campionatul European de fotbal – EURO 2024, desfăşurat în Germania, unde s-a oprit în optimile de finală, conform cifrelor publicate de ziarul sportiv spaniol AS, potrivit Digi 24.

Prezenţa în prima fază a competiţiei din Germania le-a asigurat tricolorilor suma de 9.250.000 de euro, la fel ca şi celorlalte selecţionate participante la competiţie.

România a încasat un milion de euro pentru victoria în faţa Ucrainei (3-0), în meciul de debut la EURO 2024, iar apoi alte 500.000 de euro după remiza cu Slovacia (1-1).

Calificarea în optimile de finală a adus încă 1.500.000 de euro în conturile Federaţiei Române de Fotbal, suma totală încasată de tricolori pentru participarea la Campionatul European ridicându-se astfel la 12.250.000 de euro.

Până în prezent, Spania este echipa care şi-a asigurat cei mai mulţi bani de la debutul EURO 2024: 16.250.000 de euro, urmată de Germania, cu 15.750.000 de euro, conform AS.

Previous Story

Brașov. Săptămâna Comediei, pentru prima dată în Cartierul Coresi. Scenă și în Parcul Central Nicolae Titulescu

Next Story

(Video) Un urs se plimbă liber de câteva nopți prin Grădina Zoologică Târgu Mureș. A atacat o căprioară