(Video) O dentistă a fost găsită moartă în cabinet. Printre cei duși aseară la audieri este şi soțul victimei

Last Updated on iulie 17, 2024 (Video) O dentistă a fost găsită moartă în cabinet. Printre cei duși aseară la audieri este şi soțul victimei 1

Un medic stomatolog, de 41 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost atacat cu bestialitate în propriul cabinet.  Femeia a primit mai multe lovituri de cuţit în zona gâtului, anunță Observator.

Crima s-a petrecut imediat după ce asistenta a lăsat-o singură pe femeie ca să meargă la un magazin din apropiere. Când s-a întors, a făcut descoperirea șocantă. Era în jur de 9 seara. Crima s-a petrecut imediat după ce asistenta a lăsat-o singură pe femeie ca să meargă la un magazin din apropiere. Când s-a întors, a făcut descoperirea șocantă. Era în jur de 9 seara, scrie Stirile Pro Tv.

Inspector principal Elena Ostache, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila: „O femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată într-un cabinet stomatologic. La fața locului s-a deplasat procurorul de pe lângă Tribunalul Brăila și echipele operative din cadrul Inspectoratului Județean Brăila în vederea efectuării cercetărilor.”

Surse apropiate anchetei spun că victima se temea pentru viața ei și intenționa să-și cumpere un pistol, dar momentan identitatea agresorului rămâne sub semnul întrebării. În acest context, anchetatorii nu exclud nicio variantă.

Bărbat: „Am văzut agitație, am văzut 6 mașini de poliție, ce-o fi, ce-o fi?!?! Cum să ucizi femeia, sau un om, să-l ucizi așa pe stradă… Nu se poate… Nu se poate…”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor. Printre cei duși aseară la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, este şi soțul victimei.

Previous Story

(Video) Prinși în Brașov în cazul cadavrului din valiză. Polițistul Marian Godină în acțiune

Next Story

Brașov. Cinema în aer liber la Caravana Metropolis și Festivalul FilmeDar. Pavel Bartoș vine cu Ramon