(Video) Copilul cu steagul României pe piept, care a intrat pe teren în timpul meciului cu Olanda, și-a explicat gestul

Last Updated on iulie 3, 2024 (Video) Copilul cu steagul României pe piept, care a intrat pe teren în timpul meciului cu Olanda, și-a explicat gestul 1

Copilul cu steagul României pe piept spune că a vrut „să dea mâna cu Niţă”. N-a reuşit, însă, să ajungă la portarul naţionalei pentru că a fost blocat de mai mulți stewarzi. Chiar şi aşa, fericit, puștiul nu a opus niciun fel de rezistență şi a părăsind terenul ținut de mână de forţele de ordine.

Am vrut să dau mâna cu Niță și demult am vrut să-l văd și…să dau mâna cu el. N-am reușit la Ronaldo și am vrut să fac aici. Și am reușit.”, a povestit, bucuros, băiețelul la Antena 3.

Echipa națională de fotbal a României a fost eliminată de la Euro 2024, după ce a pierdut meciul din optimile de finală cu Olanda, scor 3-0 (1-0). La final de meci, din tribune, fanii scandau „România, România!”. „Generația de suflet” iese din competiție cu fruntea sus, după un joc curajos.

Presa italiană anunță plecarea lui Edi Iordănescu de la cârma echipei naționale a României!
Ziariștii italieni au analizat disputa România – Olanda și susțin că Edi Iordănescu are zilele numărate pe banca naționalei tricolore. Este așteptat ca acesta să semneze în perioada următoare un contract cu un club din Emiratele Arabe Unite.

România a jucat fără frică, iar Iordănescu, care e gata să plece și să câștige bani în Emirate, a încercat să organizeze bine jocul. Meciul a început cu o perioadă lungă de posesie a românilor, cel puțin până la golul care a descătușat Olanda”, au scris italienii, potrivit Gazeta Sporturilor.

Publicația din Cizmă a trecut în revistă și câteva observații în urma performanței echipei României la EURO 2024: „România nu a avut calitatea individuală demnă pentru un loc în optimile Campionatului European. Drăguș, atacantul, nu a produs niciodată pericol. Hagi și Man, pe flancuri, au încercat câteva driblinguri, dar nu l-au deranjat pe Verbruggen.

Alibec, intrat în locul lui Mihăilă, nu a schimbat nimic. Cel mai bun a fost Radu Drăgușin, fotbalist căruia i-a făcut mult bine Italia, însă la golul de 2-0 este și el responsabil.

Și așa se întoarce naționala României la București. Ce rămâne după acest European? O aventură frumoasă și o galerie minunată, care, în minutul 90, în mijlocul «depresiei», a început să scandeze România, România”.

Previous Story

O paradă stradală cu costume și car alegoric din perioada barocului va avea loc la Făgăraș

Next Story

Patronul șoferului care a ucis 2 copii și 3 adulți. „Am și eu copii și sunt profund șocat de ceea ce s-a întâmplat”. Betoniera avea tahograful manipulat