(Video) Ce spune proprietarul hotelului de 5 stele unde 7 copii şi 3 adulţi s-au intoxicat cu clorul din piscină

Last Updated on iulie 16, 2024 (Video) Ce spune proprietarul hotelului de 5 stele unde 7 copii şi 3 adulţi s-au intoxicat cu clorul din piscină 1

24 de turişti au acuzat stări de rău şi senzaţii de sufocare, după ce s-ar fi intoxicat cu clor din apa piscinei unde erau cazaţi. Dintre aceştia, 13 persoane, printre care 7 copii au fost transportate la spital, scrie Observator Tv.

“Când s-au aflat numărul victimelor s-a declanșat planul roșu. Am plecat cu toate forțele disponibile medicale către fața locului, a ajuns la fața locului, s-a constatat că sunt un număr de adulți și copii care au fost intoxicați cu clor. Adulții au fost transportați către Mangalia, iar copiii toți către UPU Constanța”, transmite ISU.

Proprietarii hotelului dau vina pe o eroare a aparatului care tratează apa cu clor.
A fost un moment în care acest aparat automat a aruncat o cantitate mai mare de clor, iar clorul nu se evapora, deşi am luat pe loc testele. Au venit cei de la DSV și de la intervenții de la ISU, au luat și testele rapide. E ceva foarte ciudat, se poate întâmpla“, spune proprietarul hotelului din stațiunea Olimp, citat de Antena 3.

În total, patru adulţi şi şapte copii au ajuns la spital. Poliţia a început o anchetă pentru a afla dacă într-adevăr clorul din piscina hotelului de lux este cauza şi cum a fost posibil aşa ceva.

“A fost o chestie de un minut, ceva intoxicaţie cu clor din ce am înţeles. (Reporter: Intraţi de obicei piscină?) Da, păi având în vedere condiţiile de la mare… numai piscină”, spune un bărbat. “Nu puteai sta acolo, nu se putea respira. Începeau să-ţi lăcrimeze ochii”, povesteşte un băiat.

Previous Story

(Foto/Video) În Brașov a plouat doar în Noua și Răcădău, în restul cartierelor secetă. La alții: O rafală puternică de vânt a răsturnat un tir pe A 3. În București ploaie torențială. O bună parte din gardul Aeroportului Oradea, doborât de vântul puternic

Next Story

Un pompier brașovean, intervenție în drum spre mare, după un accident cu 3 victime. „Datorită instinctului său de salvator, a presimțit că ceva nu este în regulă. Și așa a și fost”