Un TIR s-a răsturnat peste o casă pe DN 12/E578

Last Updated on iulie 26, 2024 Un TIR s-a răsturnat peste o casă pe DN 12/E578 1

Un TIR s-a răsturnat vineri dimineața într-o casă pe DN 12/E578. Șoferul a rămas încarcerat, a fost extras de pompieri și transportat la spital.

În urmă cu puţin timp, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 12/E578, în localitatea Sândominic, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Din primele cercetări efectuate la faţa locului de colegii mei care au intervenit prompt, a reieşit faptul că un bărbat de 30 de ani, din judeţul Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra ansamblului de vehicule pe care îl conducea, format din cap tractor şi semiremorcă.

Vehiculul circula din direcţia Gheorgheni spre Miercurea Ciuc, iar în localitatea Sandominic, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă. Vehiculul a traversat un gard şi s-a oprit într-o casă, unde s-a răsturnat’‘, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, inspectorul principal de poliţie Robert Costan, citat de Observator.

Un TIR s-a răsturnat peste o casă pe DN 12/E578 2 Un TIR s-a răsturnat peste o casă pe DN 12/E578 3 Un TIR s-a răsturnat peste o casă pe DN 12/E578 4 Un TIR s-a răsturnat peste o casă pe DN 12/E578 5

Şoferul a fost găsit în viaţă
În urma impactului, conducătorul auto a rămas încarcerat în cabina vehiculului. Echipajele de descarcerare au intervenit rapid pentru a-l elibera şi pentru a-i acorda primul ajutor. La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Gheorgheni, cu o autospecială de descarcerare grea şi un echipaj SAJ Sândominic.

Accident cu un autoturism și un TIR, pe DN1, la ieșire din Făgăraș spre Brașov
Joi, pe DN 1, între localitățile Mândra și Făgăraș, din județul Brașov, traficul rutier s-a desfășurat în mod alternativ, ca urmare a producerii unui accident de circulație.

Un TIR s-a răsturnat peste o casă pe DN 12/E578 6

În accident au fost implicate două autovehicule, un autoturism și un tir, iar în urma incidentului, o femeie, conducătoare a autoturismului, a beneficiat de sprijin din partea cadrelor medicale prezente la fața locului. La locul incidentului sunt directionate echipaje ale poliției, acestea urmând a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Un TIR s-a răsturnat peste o casă pe DN 12/E578 7

,,Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă”, a declarat agent șef principal de poliție Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, conform Salut Făgăraș.

Previous Story

Laguna Albastră sărbătorește majoratul cu o petrecere în piscină: „Vă așteaptă 2 zile de distracție”

Next Story

Brașov. 6 concerte, la Bastionul Ţesătorilor. Programul evenimentelor