Un șofer a scăpat nevătămat, după ce un acoperiș de bloc luat de vânt s-a prăbușit pe mașina lui

Last Updated on iulie 23, 2024 Un șofer a scăpat nevătămat, după ce un acoperiș de bloc luat de vânt s-a prăbușit pe mașina lui 1

Emoții pentru un șofer care s-a trezit cu acoperișul peste mașina pe care o conducea. Furtunile continuă să facă pagube în  localitățile din țară.

Acoperişul de pe un bloc situat pe B-dul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu a fost luat de vânt, în urma cu puţin timp. În cădere, acesta a avariat uşor două autoturisme”, a transmis, luni, ISU Giurgiu.

Într-o maşină se afla şoferul, care nu a fost rănit, scrie Observator Tv. Bucăţile mari de tablă şi astereală au căzut pe şosea, circulaţia fiind îngreunată pe timpul intervenţiei pompierilor.

Un șofer a scăpat nevătămat, după ce un acoperiș de bloc luat de vânt s-a prăbușit pe mașina lui 2 Un șofer a scăpat nevătămat, după ce un acoperiș de bloc luat de vânt s-a prăbușit pe mașina lui 3

Totodată, în urma fenomenelor meteo periculoase, pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu au mai intervenit în municipiu şi pe DJ 504.
Pe strada George Coşbuc s-a acţionat pentru înlăturarea unui copac căzut pe acoperişul unei case, iar pe strada Tineretului, pentru a înlătura crengile unei sălcii căzute peste un autoturism. Maşina nu a fost avariată, scrie Stirile Pro Tv.

Pe Aleea Alexandriei, s-a intervenit pentru a îndepărta creanga unui plop ce era căzută pe acoperişul şi pe faţada unui bloc, iar pe DJ 504, între localităţile Giurgiu şi Vieru, pentru îndepărtarea unui copac rupt de vânt, care era căzut pe partea carosabilă şi bloca ambele sensuri de circulaţie.

Un șofer a scăpat nevătămat, după ce un acoperiș de bloc luat de vânt s-a prăbușit pe mașina lui 4

Cum va fi vremea la sfârșitul lunii iulie?
Meteorologii anunță că urmează o perioadă de instabilitate atmosferică în România.
Vom avea de-a face atât cu temperaturi caniculare, cât și cu ploi, vijelii, dar și o furtună electrică. Mai mult decât atât, nu vom scăpa nici acum de temperaturile extrem de ridicate.

Vestea bună este că începând de miercuri, 24 iulie, vremea începe să se răcească, iar temperaturile medii zilnice vor fi de 28 de grade Celsius, ceea ce nu poate fi decât o veste bună, după zile în șir de caniculă, scrie Wowbiz.ro.

Cu toate acestea, în zilele de miercuri, joi și vineri, specialiștii AccuWeather anunță furtuni electrice în aproape toate zonele din România. Sunt așteptate descărcări electrice, dar și averse torențiale. Vijeliile și furtunile vor face ravagii, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul valorilor de 28-32 de grade Celsius, iar minimele, între 17 și 18 grade Celsius.

După acest episod, canicula își va face din nou simțită prezența, iar sfârșitul lunii iulie va veni cu temperaturi mari, la fel ca și începutul lunii august.
Vremea Brașov:
Un șofer a scăpat nevătămat, după ce un acoperiș de bloc luat de vânt s-a prăbușit pe mașina lui 5

Previous Story

Brașov. Marș festiv, 60 de ambulanțe, duminică. Traseul ales

Next Story

Medic din Brașov, prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient