Un copil de 3 ani a murit după ce s-a înecat în piscina unei pensiuni

Last Updated on iulie 23, 2024 Un copil de 3 ani a murit după ce s-a înecat în piscina unei pensiuni 1

Vacanță încheiată tragic pentru o familie. Un copil de 3 ani, lăsat nesupravegheat pentru scurt timp, a murit, luni, după ce a căzut într-o piscină. Copilul era în vacanţă cu părinţii.

Copilul şi părinții săi erau cazați la o pensiune din Dunavățu, în Tulcea. La fața locului au ajuns și medicii de pe elicopterul SMURD trimis din Constanța, însă micuțul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, scrie Antena 3.

Polițiștii din cadrul Sectiei 1 de Politie Rurala Tulcea au fost sesizați prin apel SNUAU la ora 18:00 de o femeie de 33 sni că un copil de 3 ani a intrat în piscina pensiunii şi nu a mai ieşit la suprafata, scrie Ziua de Constanța.

Polițiștii care au mers la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă . Minorul de 3 ani a intrat in apa nesupravegheat pentru o scurta perioada .
A fost scos din apa in stare de inconstienta.

De asemenea, un copil de 13 ani din Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, a murit joi, după ce s-a înecat în canalul Aranca, unde se afla la scăldat. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurilor.

La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 09:52, poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 13 ani ar fi fost la scăldat în zona canalului Aranca, iar acesta nu ar mai fi ieşit la suprafaţă”, a transmis IPJ Timiş, conform Adevarul.

Previous Story

Lucrări la Gara Braşov. Liniile 1, 2 şi 3 au fost demontate, călătorii sunt direcţionaţi către liniile 8 şi 9. Nu se vor realiza lucrări la clădirea gării

Next Story

Soţi atacaţi de ursoaică în lanul de porumb. „Așa am ajuns, creștem urși”