Un bărbat a sărit în ajutorul unei femei care striga după ajutor pe stradă. L-a imobilizat pe hoțul care a jefuit-o și i-a dat cu spray lacrimogen în față

Last Updated on iulie 1, 2024 Un bărbat a sărit în ajutorul unei femei care striga după ajutor pe stradă. L-a imobilizat pe hoțul care a jefuit-o și i-a dat cu spray lacrimogen în față 1

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a sărit în ajutorul unei femei care a fost jefuită pe strada Constituției și a ajutat la prinderea unui infractor care i-a pulverizat în fața victimei gaz lacrimogen și i-a smuls telefonul mobil.  Cei doi tineri stabiliseră să se întâlnească pentru ca fata să îi vândă telefonul, scrie Ora de Sibiu.

La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 18.35, prin apel 112, o femeie a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona străzii Constituției, în municipiul Sibiu, un tânăr necunoscut i-ar fi pulverizat gaz iritant lacrimogen în față și i-ar fi smuls telefonul mobil, după care ar fi fugit,” anunță sâmbătă dimineață reprezentanții IPJ Sibiu, conform Turnul Sfatului.

Mai multe echipaje ale forțelor de ordine au fost direcționate în zonă, persoana în cauză fiind prinsă în scurt timp de către polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu, pe strada 9 Mai. S-a constatat că este vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani, din orașul Copșa Mică.

Jandarmii sibieni care au intervenit la fața locului au găsit tubul de spray cu gaz lacrimogen și l-au predat polițiștilor în vedere continuării cercetărilor.

Telefonul mobil a fost recuperat grație prezenței de spirit a unui tânăr care, în timp ce conducea un autoturism în zonă, a auzit strigătele de ajutor ale femeii, a oprit, a coborât din mașină, l-a imobilizat pe presupusul autor pentru scurt timp și i-a luat telefonul, înainte ca presupusul autor să fugă din nou.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu s-a stabilit că, la data de 28 iunie a.c., prin intermediul unui site de vânzări – cumpărări, tânărul ar fi contactat-o pe victimă, care postase un anunț de vânzare a unui telefon mobil, cu așa zisa intenție de a achiziționa telefonul, în valoare de 3.400 de lei, și i-ar fi propus să se întâlnească pentru finalizarea achiziției în zona stației CFR Sibiu. Inițial, cei doi s-au întâlnit într-un spațiu public deschis, însă, sub pretextul că este însoțit de un copil minor care îl așteaptă într-o mașină, tânărul ar fi convins-o pe femeie să se deplaseze într-o zonă mai retrasă, unde i-ar fi pulverizat gaz iritant lacrimogen, i-ar fi smuls telefonul și ar fi fugit.

Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Previous Story

(Video) O maşină traversează singură un bulevard din patru benzi şi „parchează”, după ce şoferul a uitat să tragă frâna de mână

Next Story

Surse: Fly Lili nu mai zboară din iulie de pe Aeroportul Sibiu. Cursele au fost amânate tocmai pentru septembrie 2024