Un băiețel a murit, iar sora sa a fost rănită după ce au fost loviți în parcarea unui parc de un șofer care a fugit de la locul accidentului

Last Updated on iulie 29, 2024 Un băiețel a murit, iar sora sa a fost rănită după ce au fost loviți în parcarea unui parc de un șofer care a fugit de la locul accidentului 1

Doi fraţi de 7 şi 9 ani au fost spulberaţi în parcarea unui parc de un adolescent teribilist. Tânărul de 16 ani a urcat la volan, deşi nu avea permis, a lovit patru maşini parcate, apoi i-a zdrobit pe cei doi copii care se întorceau acasă alături de mama lor. Băiatul a fost resuscitat zeci de minute, însă în zadar. Sora lui mai mică a fost operată de urgenţă, iar medicii de la Grigore Alecsandrescu i-au amputat un picior, pentru că rănile erau extrem de grave.

O mamă abia se mai ţine pe picioare, în momentul în care îşi vede cei doi copii zăcând la pământ în parcarea unui parc din cartierul Pantelimon, București . “Am auzit ţipete, şi era maică-sa, săraca. Şi doi copilaşi erau căzuţi. Unde stau aici e jale! E jale! A omorât doi copii! Erau striviţi, cum am văzut eu, aveau sânge pe cap”, povesteşte un martor, potrivit Observator Tv.

Accidentul a avut loc în parcarea Parcului Pantelimon, din sectorul 3 al Capitalei. Cei doi fraţi erau pe trotinete şi se îndreptau spre casă, urmaţi de mama lor. La un moment dat, o maşină iese din decor şi loveşte patru autoturisme parcate. În impact, cei doi copii sunt prinşi ca într-o menghină între două dintre maşini.

“Păi a venit cu viteză, a venit cu viteză în parcare, mi-a lovit maşina, pe care a luat-o târâş şi s-a dus şi în celelalte şi a dat direct peste copii. Copiii se văd pe camere cum se retrăgeau. Au auzit că vine maşina şi s-au dus, s-au retras lângă maşină, ca să facă loc. Şi atunci…“, adaugă un bucureştean.

Fata de 7 ani a ajuns direct pe masa de operaţie. Pentru fratele ei însă, salvatorii nu au mai izbutit. “Pe băiat am înţeles că l-au resuscitat vreao 40 de minute, dar nu. Pe băiat l-a resuscitat, dar şi pe fată. I-a prins între maşini am înţeles. Cică e în stare critică, am înţeles. Că i-a sfâşiat un picior sau ceva de genul. Şi e lovită şi la cap”, spun oamenii care locuiesc în zonă.

Şoferul de 16 ani nu avea permis
La volan era un adolescent de 16 ani, fără permis de conducere. Era însoţit de un prieten de 19 ani. Maşina pe care o conducea ar fi primit-o de la un alt amic pentru a da câteva ture prin cartier.

“Am dat maşina să mi-o repare, că aveam toba de reparat, şi l-am trimis pe nepotul meu cu băieţaşul ăsta şi ce s-a întâmplat acolo. Am rămas şocat, nu. Nu îmi vine să cred că eu am dat maşina şi…”, spune proprietarul maşinii, care a precizat că nepotul său nu se afla în autoturism la momentul tragediei.

“Sunt curse de maşini, da, în fiecare noapte. Şi pe şosea şi pe aici pe unde vedeţi că s-a întâmplat”, susţine un bucureştean.

Șoferul fugar care a accidentat mortal un copil și a rănit grav un altul, în parcarea Parcului Pantelimon, s-a predat la poliție
Şoferul minor, care i-a spulberat pe trecerea de pietoni în sectorul 3 al Capitalei, pe cei doi fraţi în vârstă de 7 şi 9 ani, ucigându-l pe cel din urmă s-a predat poliţiei. El se afla în maşină cu un prieten în momentul producerii cumplitului accident. După ce a fugit de la locul accidentului, pe jos, lăsând maşina la locul tragediei a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor, scrie Antena 3.

A fost dus la reconstituire, iar de ore bune se află la audieri. Şoferul în vârstă de 17 ani şi pasagerul acestuia au fost testaţi cu aparate alcooltest şi cu drugtest iar rezultatele au fost negative.

O femeie a murit cu zile în Iași, călcată de o mașină care dădea cu spatele într-o parcare
Tragedie, ieri, pe o stradă din Iaşi. O femeie de 75 de ani a murit, după ce un şofer nu a văzut-o când a dat cu spatele.
Şoferul mașinii, care încerca să iasă dintre blocuri, asigurându-se că nu loveşte un alt vehicul parcat lateral pe şosea, a surprins-o pe victimă. Impactul a fost atât de puternic încât femeia a ajuns sub roţile autoturismului şi nu a avut nici o şansă la viaţă, scrie Observator TV.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcool test, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au deschis un dosar penal penal pentru ucidere din culpă.

Previous Story

1.000 de euro pe noapte la un hotel din centrul Sibiului, în acest weekend

Next Story

Un hidrant defect a produs o inundație în Brașov