Un autoturism era să fie măturat de pe șosea de un TIR care circula cu viteză pe o centură ocolitoare

Last Updated on iulie 22, 2024 Un autoturism era să fie măturat de pe șosea de un TIR care circula cu viteză pe o centură ocolitoare 1

O mașină în care se aflau două persoane era cât pe ce să fie izbită de remorca unui TIR care circula cu viteză pe o ploaie torențială.

Incidentul petrecut pe șoseaua de centură a municipiului Suceava a fost surprins de camera de bord a autoturismului.
Din fericire, șoferul mașinii a tras la timp de volan și a reușit să evite impactul, scrie Stirile Pro Tv.

Momentul când o şoferiţă din Braşov spulberă doi motociclişi, pe DN 10
Duminică, în jurul orei 13:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Întorsura Buzăului au fost sesizați cu privire la un accident rutier care a avut loc pe DN 10, în afara localității Crasna.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că o femeie de 31 de ani, din județul Brașov, a condus un autoturism pe DN 10, dinspre Buzău spre Brașov, iar la kilometrul 94 + 800m, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu două motociclete.

Conducatorii motocicletelor, doi bărbați de 42, respectiv 41 de ani, precum și o pasagera de 39 de ani, de pe motocicleta condusă de bărbatul de 42 de ani, au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, iar ulterior au fost transportați la spital pentru continuarea investigațiilor de specialitate, transmite weradio.ro.

Previous Story

Ce arată analiza unei gogoși duse de Pro TV la DSV

Next Story

Trei fete s-au înfipt cu motocicletele într-un TIR. Una dintre ele ar fi fost băută